Moarte misterioasă pentru un adolescent de 14 ani din Botoșani. Cum a fost găsit în casă

Moarte misterioasă pentru un adolescent de 14 ani din Botoșani. Cum a fost găsit în casă
Moarte misterioasa pentru un adolescent de 14 ani din Botosani. Cum a fost gasit in casa

Vești îngrozitoare despre un adolescent de doar 14 ani din Botoșani. Avea toată viața în față, dar, din păcate, s-a stins fulgerător. Bunica lui a făcut descoperirea șocantă. Cum l-a găsit în casă pe nepot, imaginea o va bântui mult timp.

Moarte învăluită în mister

Familia unui băiat din orașul Botoșani trece prin momente sfâșietoare. Adolescentul a fost găsit mort în casă chiar de către bunica sa, care a crezut că nu vede bine în momentul în care a intrat în casă! Bătrâna era cât pe ce să facă infarct când a văzut trupul neînsuflețit al nepotului întins pe podea.

Din primele informații, adolescentul a rămas singur acasă doar pentru câteva ore. Nu se știe în ce circumstanțe a decedat băiatul și nici cauza morții. Totul este învăluit în mister, iar familia este în stare de șoc. Nimeni nu-și poate explica ce s-a întâmplat în acel timp cât băiatul a rămas singur în casă.

Dramă pentru familia adolescentului de 14 ani, găsit mort în casă

Rudele băiatului trăiesc o adevărată dramă, după ce bunica lui l-a găsit fără suflare pe podea. Tragedia s-a întâmplat, miercuri, 11 august. Familia acestuia povestește că adolescentul a rămas singur în apartament pentru câteva ore. Bunica lui plecase în oraș, sa facă niște cumpărături. După ceva timp, aceasta s-a întors pentru a-i pregăti nepoțelului prânzul. Doar că, atunci când a intrat în casă, a avut parte de șocul vieții! Bătrâna l-a descoperit pe băiat fără puls într-una dintre camerele apartamentului.

În stare de șoc și cu inima la gât, femeia a pus repede mâna pe telefon și a sunat la 112, după ajutor. Imediat, la fața locului, s-a deplasat o ambulanță de Terapie Intensivă. Medicii au încercat să-l resusciteze pe copil, dar totul a fost în zadar. Băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul adolescentului de doar 14 ani.

Deocamdată, nimeni nu înțelege ce s-a întâmplat în acel interval de timp în care copilul a rămas singur în apartament. Potrivit medicilor, băiatul nu părea să sufere de vreo afecțiune medicală care l-ar fi putut împinge să-și pună capăt zilelor și nici nu avea urme de agresiune pe corp. Cu toate acestea, nu este exclusă nici varianta sinuciderii. Polițiștii au de-a face cu un caz învăluit în mister. Se fac investigații pentru a se stabili cu exactitate cauza morții băiatului de 14 ani din Botoșani, găsit fără suflare chiar de către bunica acestuia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI