Mirela Vaida, transformare totală la Te cunosc de undeva. Pe cine a interpretat prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a făcut senzație la Te cunosc de Undeva. Artista a impresionat jurații, dar și telespectatorii, prin transformarea sa în Brian Johnson de la AC/DC. Cântăreața de muzică populară a fost acum pusă în situația de a cânta rock, iar momentul ei i-a fascinat pe membrii juriului.

Mirela Vaida, într-o ipostază nemaivăzută la Te cunosc de Undeva

Prezentatoarea de la Acces Direct a lăsat deoparte stilul de muzică pe care îl cântă de obicei și a devenit, pentru o seară, Brian Johnson. Vedeta a intrat în pielea personajului, iar show-ul pe care l-a oferit la Te cunosc de Undeva a fost unul unic.

Îmbrăcată într-o pereche de blugi, un tricou, ghete și o pălărie specifică perioadei AC/DC, Mirela Vaida a cântat o piesă rock, după multe zile în care a repetat atât piesa, cât și spectacolul pe care l-a pus în scenă.

Ozana Barabancea a lăudat-o pe Mirela Vaida, spunându-i că a fost una dintre cele mai grele provocări.

”Unul dintre cele mai grele personaje, provocari. Pentru mine esti wow de o mie de ori, în fața mea ești minunată.”, i-a spus Ozana Barabancea.

Aurelian Temișan a fost și el impresionat de prestația artistei, spunându-i că îi mulțumește pentru efortul fantastic depus.

Mirela Vaida a trecut prin clipe de coșmar la Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin șocul vieții ei, vineri, la emisiunea Acces Direct, când o femeie dezbrăcată a vrut să o lovească cu un pietroi. Vedeta prezenta subiectele zilei, când o femeie dezbrăcată a început să alerge spre ea și a aruncat cu o cărămidă. Speriată, prezentatoarea a început să țipe, iar colegii au intervenit imediat ca să o oprească pe individă.

Femeia fusese internată la Spitalul Obregia în urmă cu o săptămână și intrând în platou, ea a strigat la Mirela Vaida să îi dea banii. Artista a declarat că nu o cunoaște pe agresoare. La fața locului s-a deplasat Poliția, iar femeia a fost dusă la secție. Cântăreața a declarat că nu știe dacă va depune plângere, înse se teme pentru viața ei, mai ales în contextul în care în ultimul timp a primit amenințări cu moartea de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou.

Vizibil afectată și cu lacrimi în ochi, prezentatoarea și-a continuat emisiunea, însă cu siguranță nu va uita prea rapid momentul cumplit care s-ar fi putut sfârși realmente tragic pentru ea.