Ce îi leagă pe Mirela Vaida și Dan Bittman, de fapt. Puțini fani știu acest secret despre ea

Ce îi leagă pe Mirela Vaida și Dan Bittman, de fapt. Puțini fani știu acest secret despre ea
Mirela Vaida și Dan Bittman - Ce îi leagă pe cei doi artiști

Mirela Vaida a fost invitată în cadrul emisiunii online moderată de Pepe, unde a făcut dezvăluiri despre începutul carierei sale, studii, drumul către televiziune și legătura cu Dan Bittman.

Dan Bittman, unul dintre artiștii pe care Mirela Vaida i-a întâlnit la începutul carierei

Prezentatoarea ”Acces Direct” a vorbit despre studiile sale, dar mai ales despre începutul carierei muzicale, urmate de traiectoria către televiziune. Vedeta a declarat că, înainte de a deveni cunoscută, a fost la multe concursuri și festivaluri de muzică, în cadrul cărora l-a întâlnit pe Dan Bittman. Ea și artistul s-au cunoscut în emisiunii ”Bravo, bravissimo”, de la TVR.

„Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţa că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc.

Eu mai participasem la concursuri de muzică, gen Bravo, bravissimo de la TVR, cu Dan Bittman. Am fost la Mamaia, în 97. Am mai fost la Ploaia de stele, în 2001, am fost în finală cu Madonna. Inima m-a chemat spre muzică mereu”, a povestit Vaida.

Vedeta Antena 1 a adus în discuție și primii pași făcuți în muzică, înainte de a intra în lumea evenimentelor de artă desfășurate pe sticlă. O lungă perioadă, ea a cântat la nunți, unde întreținerea atmosfera de seară până dimineață.

„Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața la 5. Și veneam ruptă și vocal”, a completat aceasta.

Drumul său în televiziune a început la Național TV 

Mirela Vaida a fost reporter – prezentator la Naţional TV, la rubricile “Startiști”, “Casa ta”, “Paranormal”, apoi, până în 2006, a fost prezentatoare la Favorit TV. A cunoscut celebritatea la Antena 1, unde a fost gazda emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, pe care a prezentat-o în intervalul 2011 – 2016.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI