03 iul. 2020 | 10:25

Mirela Vaida și Vulpița. Adevărul despre culisele Acces Direct. Avem imaginile

Știri generale
Mirela Vaida și Vulpița. Adevărul despre culisele Acces Direct. Avem imaginile
Mirela Vaida și Vulpița. Adevărul despre culisele Acces Direct. Avem imaginile

Mirela Vaida îi are ca invitați zilnic pe Vulpița și Viorel Stegaru, la emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida a lăsat să se înțeleagă de câteva ori, chiar în emisiune, că nu prea încântată de prezența permanentă a Vulpiței și soțului ei, Viorel Stegaru, făcând referire la faptul că, cu toate că telespectatorii îi critică, melodiile lor au milioane de vizualizări, iar asta înseamnă că oamenii îi urmăresc pe soții Stegaru din Blăgești.

Adevărul despre culisele Acces Direct

Mai mult, Mirela Vaida a comentat chiar și pe pagina sa de socializare faptul că atâta timp cât telespectatorii se uită la emisiune, Vulpița și Viorel vor continua să fie vedete TV.

 ”Cum ar zice un vecin: «Păi, ce-am facut, mă, nene, mă… Iar ne-am uitat?» Iar am fost lideri de audienţă? E de-a «râsu’-plânsu’». E clar că ne aşteaptă încă o săptămână cu «Vulpiţa»! Este incredibil cât de mediatizată şi de hulită, dar şi de urmarită este această emisiune cu cele două personaje: Veronica, zisă Vulpiţa, şi Viorel!”, a spus Mirela Vaida.

Și totuși, în timpul emisiunii, Mirela Viada se comportă ca orice gazdă, iar alături de colegi, are mare grijă de Veronica și de Viorel Stegaru, doi oameni simpli, veniți la București.

Dar, adevărul e că până să fie ”în direct”, între Mirela Vaida și Vulpița nu este nicio comunicare. Astfel, pe pauza de publicitate, Vulpița și Viorel Stegaru sunt trimiși să-și ocupe locul în platou, în timp ce Mirela Vaida nu-și dezlipește ochii din telefon.

Asta o demonstrează imaginile surprinse recent de un invitat al emisiunii, care a realizat și un vlog înainte de a intra în platou, iar fără să vrea, cel mai probabil, le-a surprins pe Mirela Vaida și pe Vulpița în platou. Chiar dacă Vulpișa tot zâmbea, poate în încercarea de a fi băgată în seamă, Mirela Vaida a stat cu ochii în telefon până s-au așezat și ceilalți invitați.

sursa foto: Wowbiz.ro

sursa foto: Wowbiz.ro

Mirela Vaida și-a pierdut asistenta TV

De reamintit este faptul că Mirela Vaida și-a pierdut asistenta tv, după ce Emily Burghelea și-a dat demisia în direct. Mirela Vaida și-a ieșit atunci din fire.

”A fost scandal mare acolo, după ce Emily Burghelea și-a anunțat demisia la televizor. Și-a scos casca atunci când a vorbit și a dat cărțile pe față referitor la bătăile încasate de Vulpiță, îi era teamă că producătoarea ar putea să-i spună ceva nasol.

Când s-au oprit camerele și emisiunea s-a încheiat brusc, Mirela Vaida a bălăcărit-o pe Emily și i-a spus că nu trebuia să zică așa ceva pe post, iar în fața oamenilor spune că e sora ei și că îi poartă respect. Adevărul e undeva la mijloc. Da, Vulpița este bătută constant de Viorel, echipa emisiunii Acces Direct a vrut ca acest lucru să fie ținut ascuns, îi machiază vânătăile de fiecare dată, acum i-au luat ochii cu postul ăla de asistentă”.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro