Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Ce surpriză au avut fanii când au văzut noua prezentatoare

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Ce surpriză au avut fanii când au văzut noua prezentatoare
Mirela Vaida, inlocuita la Acces Direct

Mirela Vaida nu a mai prezentat azi emisiunea Acces Direct, spre uimirea fanilor, aceasta fiind înlocuită de artista de muzică populară Emilia Ghinescu.

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct

Nu este însă prima dată când Mirela Vaida când lipsește de la emisiunea, rândul trecut având filmări la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Cel mai probabil, și de această dată, prezentatoare a avut alte proiecte frumoase de onorat, după cum a și anunțat.

”Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a spus Mirela Vaida.

Emilia Ghinescu a spus și ea:

“Astăzi sunt prezentatorul de rezervă pentru că așa cum știți Mirela este ocupată cu proiectul Te cunosc de undeva!. Îi țin pumnii și îi doresc din tot sufletul baftă și succes acolo. De mâine își va relua locul aici la cârma emisiunii Acces Direct, așa cum o face de multă vreme”, a transmis Emilia Ghinescu.

“Indiferent ce s-ar întâmpla pe parcursul derulării acestui proiect, Mirela este o puternică și va depăși situația și va continua acest proiect, mai ales că are în spate o echipă senzațională de producție”, a mai spus solista de muzică populară.

”Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt”

Amintim că Mirela Vaida s-a confruntat cu o situație nefericită în urmă cu două săptămâni, când o femeie a venit dezbrăcată în platoul Acces Direct și a aruncat cu o cărămidă înspre Mirela Vaida.

”Am crezut că sunt mai puternică, dar nu sunt. Sunt foarte afectată de cele întâmplate. Vreau să le mulţumesc celor de acasă pentru susţinere. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt aici, că nu s-a întâmplat ceva cu adevărat dramatic. Sunt foarte mulţi oameni care cred că e o făcătură, nu mă interesează acest lucru, fiecare e liber să creadă ce vrea.

Mi se pare un scenariu diabolic, mă doare că cineva doreşte răul cuiva. Părinţii mei îşi fac mari griji pentru mine, am trei copii mici. Nu confundaţi omul cu prezentatorul! Noi doar prezentăm nişte fapte. Faceţi ce vreţi în online, dar nu fizic. Vreau doar să îmi apăr viaţa pentru cei trei copii pe care îi am”, a declarat Mirela Vaida, printre lacrimi, după acel atac. Se pare că femeia în cauză ar fi avut doi complici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI