Ce pedeapsă primește femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Oamenii legii au decis că a avut discernământ

Ce pedeapsă primește femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Oamenii legii au decis că a avut discernământ
Ce pedeapsă primește femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Oamenii legii au decis că a avut discernământ

Ce se întâmplă în cazul atacului în direct de la Acces Direct? Care este pedeapsa pe care a primit-o femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida? Oamenii legii au decis că a avut descernământ.

Autoritățile au decis pedeapsa pentru femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida

Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida cu un bolovan urmează să fie pusă sub acuzare. Specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală au transmis procurorilor că instrumentează dosarul.

Amintim că incidentul a avut loc în data de 19 martie, atunci când celebra prezentatoare de la Acces Direct a fost atacată de o femeie care și-a făcut apariția în platourile de filmare complet dezbrăcată cu intenția să o rănească pe vedetă.

Agresoarea era extrem de furioasă și ar fi repetat continuu că o omoară pe moderatoare dacă nu-i returnează o sumă de bani. „Când o văd, o omor, îi rup capul. Să îmi dea banii! Dacă nu, îi sparg geamul”, a spus aceasta.

Atacatoarea a fost imediat reținută, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis că este necesară o expertiză psihiatrică pentru a vedea dacă inculpata avea sau nu discernământ în momentul aferent.

Potrivit unor surse judiciare, medicii au stabilit în cursul zilei de luni că femeia a avut discernămând, motiv pentru care va fi pusă sub acuzare pentru infracțiunile de amenințare și distrugere. Conform surselor citate, agresoarea intenționa să o atace, de fapt, pe Simona Gherghe.

Prezentatoare, nemulțumită de decizia procurorilor

Mesajul recent al vedetei de televiziune indică faptul că aceasta este nemulțumită de decizia procurorilor care se ocupă de cas, care a trecut incidentul sub acuzația de amenințare, nu de tentativă de omor, așa cum consideră actrița. De asemenea, artista a mai subliniat faptul că inculpata poate fi un real pericol social.

„Vi se pare că e doar o amenințare când eu propun să fie tentativă de omor. Cu siguranță am terminat aceeași facultate, facultate de drept și eu zic că e tentativă de omor. Amenințarea poate fi dată și de pe cealaltă parte a străzii. Dumneavoastră de partea cui sunteți? Și mie îmi e milă, dar poate fi un pericol social imediat. Haideți că poate am scăpat de data asta, dar poate doamne ferește data viitoare nu mai scap. Chiar nu ne putem juca cu viața oamenilor. Dacă mie mi s-ar fi întâmplat ceva, pe mine puțin m-ar fi interesat. Putea să mă lovească, putea să mă omoare”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI