În sfârșit o veste bună pentru Mirela Vaida, după atacul cu piatra. Vedeta e maxim de fericită

În sfârșit o veste bună pentru Mirela Vaida, după atacul cu piatra. Vedeta e maxim de fericită
În sfârșit o veste bună pentru Mirela Vaida, după atacul cu piatra. Vedeta e maxim de fericită

În sfârșit o veste bună pentru Mirela Vaida, după atacul cu piatra. Vedeta este extrem de fericită, sentimentul este unul de nedescris. Ce bucurie i-au făcut cei de la Antena 1 frumoasei concurent de la Te Cunosc De Undeva.

Ce veste bună a primit Mirela Vaida, după ce a fost atacată, în direct, la televizor

Mirela Vaida a primit prima veste bună, după incidentul de vineri 19 martie, când vedeta de la Antena 1 a fost atacată de către o femeie violentă, dezbrăcată, care a pătruns în platoul de la Acces Direct, aruncând cu o cărămidă de 3 kilograme înspre prezentatoarea show-ului, cerându-i banii înapoi.

Vaida a recunoscut că a rămas cu anumite sechele după acel episod traumatizant, care încă o mai bântuie. Moderatoarea TV a depus plângere împotriva agresoarei sale și speră ca justiția să-și facă treaba, iar aceasta să plătească pentru faptele sale. Dar după ploaie vine, întotdeauna, soarele, așa cum bine știm cu toții, iar Mirela Vaida a primit prima veste bună din această perioadă.

Vedeta a câștigat cea de-a opta ediție a celui mai recent sezon Te Cunosc De Undeva, care rulează în fiecare sâmbătă, la Antena 1. Blondina s-a transformat în artista de muzică populară Zinaida Zilea , cea care i-a purtat noroc în gala de ieri seară. Momentul concurentei a fost spectaculos, iar cei patru jurați au aplaudat-o din picioare, oferindu-i maxim de punctaj. Artista a fost felicitată pentru prestația ei.

Mirela Vaida, mesaj de mulțumire pentru prietenii săi virtuali

Prezentatoarea de la Acces Direct a trecut prin cea mai mare spaimă a vieții sale vinerea trecută, când a fost atacată, în direct, de către o femeie cu tulburări psihice. Aceasta a intrat prin ușa lăturalnică a platoului și a amenințat-o pe vedetă cu un pietroi, pe care l-a aruncat la picioarele acesteia. Din fericire, femeia a fost imobilizată imediat și nimeni nu a fost rănit.

În ultima săptămâna Mirela Vaida nu a mai fost atât de activă pe rețelele sociale, iar fanii i-au dat mii de mesaje, fiind îngrijorați de starea ei de spirit. Vedeta a ținut să le mulțumească pentru faptul că i-au fost alături în această perioadă dificilă.

Dragii mei, trec printr-o perioadă grea! Dar nu imposibilă! Vă mulțumesc pentru gândurile bune care m-au ajutat și mi-au dat putere! Vreau să revin cât mai curând la viața mea obișnuita, cu încredere în oameni, cu chef de viață și râsete, cu speranța și credință! Le datorez asta copiilor mei care au nevoie de mine în fiecare moment, familiei, parinților, prietenilor și colegilor care mi-au fost aproape! Vă sunt recunoscătoare pentru fiecare gând bun! Vă îmbrătișez! ?❤️”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.