Mirela Vaida, contracronometru în pauzele de la Acces Direct. Ce pățește de când s-a întors la Antena 1

A înlocuit-o cu brio pe Simona Gherghe în cadrul emisiunii de la Antena 1, după o absență destul de îndelungată de pe micul ecran. Iar dacă vă întrebați și ce face Mirela Vaida în pauzele Acces Direct, raspunsul e unul cât se poate de surprinzător.

Ce face Mirela Vaida, în pauzele Acces Direct?

Noua gazdă a show-ului pare să fie într-o constantă cursă contracronometru. Și, cum viața cu trei copii nu e una ușoară, prezentatoarea TV a povestit de curând ce înseamnă pentru ea misiunea de mămică. Deși poate părea una imposibilă, uneori, Mirela Vaida reușeste să își îmbine armonios cariera cu creșterea copiilor săi.

Ce face Mirela Vaida, în pauzele Acces Direct
Mirela Vaida, contracronometru în pauzele de la Acces Direct

Telespectatorii s-au bucurat foarte mult să o revadă pe șatenă pe micul ecran, mai ales că a avut o perioadă de absență destul de mare. Pare să se descurce de minune la cârma show-ului Acces Direct, iar din când în când, în pauze, are parte și de vizite surpriză. A povestit totul în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, acolo unde a fost prezentă, cu câteva seri în urmă

„La mine e bine, am un copil bun. Ăsta care vine neprogramat e așa ca o boare, nici nu îl simți prin casă. El este alăptat exclusiv. El vrea să mănânce numai de la mami, nu mănâncă altceva între 2 și 8, cât sunt eu la Acces Direct. Are un degețel pe care îl bagă în gură și i-am mai luat jucării. Toată noaptea mă lasă să dorm, dar este dependent de mine.

Soțul mi-a adus copilul la platou să îl alăptez. Îmi era ușor să iau o bonă să vină cu mine la emisiune, dar sunt multe de făcut, subiecte grele, n-ai cum să stai cu un copil pe care îl poți auzi din platou. Dacă copilul stă singur acasă, cu frații lui, e mai bine”, a susținut Mirela Vaida, când a fost prezentă la Antena Stars, în emisiunea colegului ei, Mihai Morar.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI