Vești proaste pentru Mirela Vaida. Revenirea la Antena 1, imposibilă. ”Am încercat să facem o echipă, dar nu s-a putut!”

Vești proaste pentru Mirela Vaida. Revenirea la Antena 1, imposibilă. ”Am încercat să facem o echipă, dar nu s-a putut!”
Mirela Vaida, colaborare imposibilă cu Antena 1!

Mirela Vaida are parte de clipe grele. Deși se mândrește cu o familie mare și frumoasă, astfel că în urmă cu puțin timp a născut și al treilea copil, pe plan profesional a rămas profund dezamăgită. Ce se întâmplă cu revenirea sa?

Mirela Vaida, revenire imposibilă pe micile ecrane

Mirela Vaida se află în concediu de creștere a celui de-al treilea copil. Cu toate astea, producătorii TV au luat-o în vizor în privința unor proiecte ce urmează să apară. Cunoscuta vedetă era la un pas de a reveni în TV, la Antena 1, dar, fără prea mult noroc. Mirela Vaida este fană a emisiunii spectaculoase „Te cunosc de undeva”, astfel că a și reușit de câteva dăți să fie invitat special în anumite ediții. Aceasta este cunoscută ca fiind un artist cu acte în regulă, cântă, dansează și joacă teatru. Producătorii și-au dorit-o în echipa celor care urmează să concureze în acest sezon la „Te cunosc de undeva”, lucru care nu va mai putea fi posibil.

„E un program de divertisment la care de mult visez. De la primul sezon am fost cooptată în echipă, dar din pricina emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care avea un program foarte riguros și foarte încărcat, nu am putut să mă duc. După care încă de vreo câteva ori mi s-a propus să fac parte din echipa acestei emisiuni, dar a rămas Simona Gherghe însărcinată și a trebuit să o înlocuiesc la „Acces Direct” și nu s-a putut”, a dezvăluit Mirela Vaida, pentru Libertatea.

Mirela Vaida nu revine pe micile ecrane, încă!
Mirela Vaida nu revine pe micile ecrane, încă!

„Am încercat să facem echipă și nu am putut”

Oferta de la Antena 1 a reapărut, semn că producătorii chiar o vor pe Mirela Vaida în noua echipă. Vedetei desigur că i-a surâs propunerea, dar, din păcare, ar interveni prea tare în viața de mămică a trei copii. „Cred că este a patra oară când am încercat să facem echipă și nu am putut, pentru că ei au început deja filmările, iar copilul meu este prea mic. Trebuia să angajez o bonă care să vină cu mine pe platoul de filmare, fiindcă se filmează de multe ori de dimineață până noaptea, iar eu îl alăptez pe Tudor.

Mi-ar fi plăcut foarte mult să fac parte din această echipă. Ne-am gândit, ne-am răsucit, sigur că am pus și eu niște condiții, pentru că băiatul meu are doar două luni… Mi-ar fi plăcut, dar nu s-au aliniat planetele nici de data asta”, a mărturisit Mirela Vaida.