Ce i-a transmis Simona Gherghe Mirelei Vaida, după prima ediție Acces Direct în noua formulă. Fanii nu se așteptau

Ce i-a transmis Simona Gherghe Mirelei Vaida, după prima ediție Acces Direct în noua formulă

Mirela Vaida este noua gazdă a emisiunii ”Acces Direct”. Ce i-a transmis vechea prezentatoare, Simona Gherghe, după prima ediție a show-ului în noua formulă?

Ce i-a transmis Simona Gherghe Mirelei Vaida, după prima ediție Acces Direct în noua formulă

Simona Gherghe a anunțat recent că se desparte de proiectul care a consacrat-o. Pe rețelele de socializare, printr-un mesaj, prezentatoarea TV a explicat că misiunea sa în cadrul show-ului s-a încheiat, căci acum a intrat într-o altă etapă a vieții sale, fiind și mamă a doi copii, și simte nevoia unei schimbări.

„Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a incheiat. Decizia imi apartine in totalitate si vine dupa multe nopti de nesomn. Am intrat intr-o alta etapa a vietii mele si simt nevoia unei schimbari. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, in care am invatat multe. Despre lume, despre viata, despre mine. Am considerat că acum este momentul să fac acest anunț. Este decizia mea să renunț la acest format de televiziune”, a anunțat Gherghe pe Facebook.

Mirela Vaida i-a luat locul definitiv lui Gherghe

Acum, când toamna și-a intrat în drepturi, iar emisiunile au revenit pe sticlă, a început și noul sezon al emisiunii ”Acces Direct”, a cărui dirijor este Mirela Vaida. Imediat după debut, Gherghe a avut un mesaj pentru noua gazdă, dar și pentru colegii săi din echipă, pe care l-a postat pe contul său de Facebook.

„Dragă Mirela, dragii mei colegi, să aveţi un sezon excelent! Vă ţin pumnii! Baftă!!! ❤️”, i-a transmis Gherghe noii prezentatoarea Mirela Vaida, care i-a luat locul defiinitiv la ”Acces Direct”.

Gherghe nu pleacă de la Antena 1

Simona Gherghe a plecat de la ”Acces Direct”, dar nu s-a despărțit, după cum a și scris, de Antena 1. Vedeta a acceptat alte proiecte în cadrul stației și urmează să prezinte, alături de Dan Negru, Festivalul de la Mamaia, ce va fi transmis de Antena Stars în intervalul 5-8 septembrie 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI