16 iun. 2020 | 15:26

Mirela Vaida a recunoscut că a fost bătută: “dădea unde trebuie și cât trebuie”

Monden
Mirela Vaida a recunoscut că a fost bătută: “dădea unde trebuie și cât trebuie”
Mirela Vaida și copiii ei. Sursa foto: click.ro

Mirela Vaida a povestit detalii neștiute despre viaţa sa. Vedeta TV a povestit că în copilărie mai primea câte o pedeapsă fizică de la părinţi: „Bătaia era ruptă din rai”.

Mirela Vaida a fost bătută: “dădea unde trebuie și cât trebuie”

Mirela Vaida a recunoscut că părinții ei o mai pedepseau atunci când era cazul. Mirela Vaida a declarat că a fost un copil neastâmpărat, pleca de acasă, se întorcea noaptea târziu, iar părinții săi stateau fără grijă pentru că știau că prin vecini, cineva are grijă de ea. De multe ori, Mirela Vaida se întorcea acasă cu zgârierituri sau chiar bătută de alţi copii.

Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (…) Aventuri am avut tot timpul pentru că  am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a mărturisit vedeta.

Mirela Vaida și familia ei

Mirela Vaida și familia ei. Sursa foto: click.ro

Mama Mirelei Vaida o mai bătea pe aceasta

Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea şi câte o bătaie de la părinţi, însă spune ea că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie”.

Da, (o băteau părinţii n.red.) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc„, a explicat Mirela Vaida.

Mirela Vaida nu aplică corecții fizice copiilor săi

Acum, cu cei trei copii ai săi, Mirela Vaida nu mai ia în calcul corecțiile pe care le primea ea de la părinții ei. „Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării.

Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce. La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă„, a spus Mirela Vaida.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Simona Halep va fi EXCLUSĂ. Decizia care se pregătește în circuitul WTA
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Lovitură finală pentru KARL NEHAMMER! PE l-a AMENINȚAT direct pe cancelarul Austriei
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro