Lovitură pentru Acces Direct și Mirela Vaida! La ce emisiune vrea să plece Vulpița

Lovitură pentru Acces Direct și Mirela Vaida! La ce emisiune vrea să plece Vulpița
Șefii Acces Direct, decizie fără precedent. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena 1

Vulpița o ia din loc! Veronica Stegaru vrea mai mult, așa că își îndreaptă privirea către altă emisiune pe care să o urce în top. Lovitură imensă pentru Acces Direct! Unde se va duce acum moldoveanca?

Vulpița pleacă de la Acces Direct către altă emisiune

Acces Direct i-a fost casă preț de mai bine de 4 luni, dar se pare că asta nu o s-o oprească pe Vulpița să își încerce norocul și la altă emisiune. Acest lucru ar însemna o lovitură grea pentru reality show-ul care a făcut-o cunoscută, dar și căreia i-a adus audiențe la care nimeni nu visa. Cum e mereu pusă pe fapte mari, Vero vrea acum să demonstreze că este o femeie frumoasă și că poate să cucerească pe cine dorește. Și-a câștigat faima la emisiunea prezentată de Mirela Vaida, dar acum se gândește din ce în ce mai mult la binele ei, mai ales că este forțată de împrejurimi să-și construiască în Capitală o altă viață. Socrii săi nu o mai primesc acasă, iar oricât de mult ar vea soții Stegaru să o ia cu ei la București, fetița lor este încredințată părinților lui Viorel. Tânăra nu a mai suportat deloc tratamentul jignitor și agresiv al familiei sale, așa că a decis să participe la un show unde ar putea să-și găsească jumătatea.

Reporte Acces Direct: La ce emisiune vrei să te duci?
Veronica Stegaru: La Mireasa. Vreau să-mi găsesc și eu jumătatea vieții mele.
Reporter Acces Direct: Păi…nu e Viorel?

Vulpița vrea să participe la Mireasa
Vulpița vrea să participe la Mireasa

Telespectatorii s-au adunat în număr de milioane zi de zi

“Asta mă întreb şi eu în fiecare zi. Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român”
Mirela Vaida

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI