Mirel Rădoi, mai scump decât Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă. Ce salariu va avea fostul selecționer la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi, mai scump decât Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă. Ce salariu va avea fostul selecționer la Universitatea Craiova
Mirel Rădoi va avea la Universitatea Craiova un salariu mai mare decât Laurențiu Reghecampf și Victor Pițurcă

Mirel Rădoi este foarte aproape de postul de antrenor principal al formației Universitatea Craiova. Playsport.ro scrie că va fi prezentat imediat după ce Laszlo Balint va accepta să-și rezilieze contractul. Fostul selecționer va deveni cel mai mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului din Craiova.

Mirel Rădoi, la un pas de postul de antrenor principal la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este gata să preia echipa Universitatea Craiova. Fostul selecționer a acceptat propunerea patronului Mihai Rotaru și se va prezenta la antrenamentele echipei imediat ce Laszlo Balint își va rezilia contractul.

Rădoi a mai fost pe lista oltenilor și acum două luni. A fost prima opțiune, așa cum a confirmat președintele Sorin Cîrțu, dar a refuzat propunerea. Așa s-a ajuns la Laszlo Balint. Doar că patronul Mihai Rotaru nu este mulțumit de prestația jucătorilor și este gata să facă o schimbare, chiar dacă echipa a câștigat derby-ul cu rivala U Craiova 1948, iar până la meciul cu Zorya, returul din turul trei preliminar din Europa Conference League, mai sunt doar două zile.

„Lucrurile sunt clare, au căzut de acord asupra tuturor detaliilor, au trecut inclusiv peste obstacolele care au blocat venirea lui Rădoi încă din startul sezonului”, spun sursele playsport.ro.

Rădoi și-a stabilit deja staff-ul cu care va lucra în Bănie: secundul Mihăiță Ianovschi, preparatorul fizic Horațiu Baciu și antrenorul portarilor, Robert Tufiși. Fostul internațional vrea să păstreze și doi oamenii din echipa lui Balint: Ionuț Stancu și Vergil Andronache.

Mirel Rădoi, cel mai scump antrenor din istoria fotbalului din Bănie. Câștigă mai bine decât Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf

Mirel Rădoi va semna un contract pe doi ani și va câștiga 17.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri, în funcție de rezultate, cu 3.000 de euro mai puțin decât la echipa națională. Laszlo Balint câștigă 13.000 de euro pe lună și vrea banii până la jumătate sezonului.

Fostul selecționer va fi mai bine plătit decât Victor Pițurcă și Laurențiu Reghecampf, spun sursele playsport.ro. Ambii au avut contract de 15.000 de euro pe lună, când au lucrat cu Mihai Rotaru, dar nu și-au dus înțelegerile până la final.

La acest capitol, Dan Petrescu este liderul incontestabil din Liga 1. „Bursucul” câștigă la CFR Cluj 25.000 de euro pe lună și are bonusuri de performanță foarte mari.