Mirel Rădoi, apariție spectaculoasă, la volanul noului bolid, la meciul FCSB – Saburtalo. Cât costă mașina fostului selecționer

Mirel Rădoi și-a mai cumpărat o mașină. Evident, una foarte scumpă! Fostul selecționer a atras toate privirile pasionaților din domeniul auto, după ce a apărut la meciul FCSB – Saburtalo cu un bolid care costă aproximativ 600.000 de euro, salariul lui pe mai bine de doi ani la echipa națională a României.

Mirel Rădoi și-a cumpărat o „rachetă” Mercedes de 600.000 de euro

Mirel Rădoi nu are contract, după ce a refuzat mai multe oferte, dar banii câștigați din fotbal, în cariera de jucător, îi permit să ducă o viață de lux. O dovedește din plin și imaginea de la partida FCSB – Saburtalo 4-2, unde fostul selecționer și-a „etalat” noua achiziție.

 

Este vorba de un SUV Mercedes BRABUS 900 Rocket Edition. Bolidul este spectaculos! Costă 600.000 de euro și au fost produse doar 25 de exemplare. Fanii de la Arena Națională i-au admirat mașina și unii, mai „curajoși”, s-au apropiat și au făcut poze.

 

Achiziția nu este una surpriză. Fostul selecționer a mărturisit că este foarte atras de lux și a recunoscut că a dat mulți bani pe mașini și ceasuri. Din parcul auto al lui Rădoi au mai făcut parte un Bentley Bentayga First Edition (preț 250.000 de euro), dar și un Audi A8 (100.000 euro). De asemenea, a avut Bentley Continental GT (200.000 euro), Mercedes E-Klasse (70.000 euro), BMW X6 (90.000 de euro) și Aston Martin (150.000 de euro).

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus și pe vreo două pe ceasuri”, recunoștea Mirel Rădoi.

Fostul internațional a avut cele mai mari contracte când a jucat în fotbalul arab: cinci milioane de euro în doi ani și jumătate la Al Hilal, nouă milioane de euro în cei trei ani la Al Ain și încă 2,5 milioane de euro din înțelegerea cu Al Ahli. La aceste sume se mai adaugă și cei 800.000 de euro de la Al Arabi. În total, doar din anii în care a jucat în Emirate, Qatar și Arabia Saudită, a ajuns la aproape 16 milioane de euro.

Ultimul său contract a fost cu Federația Română de Fotbal. Pe banca naționalei a câștigat 250.000 de euro pe an. În ultima perioadă a refuzat să antreneze CS Universitatea Craiova, deși patronul Mihai Rotaru era dispus să-i ofere un salariu foarte mare și un buget generos de transferuri. Rădoi a explicat că nu își dorește, cel puțin deocamdată, să antreneze în România și așteaptă propuneri din străinătate.