Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: ”Se mărește din nou tumora de la creier. Nu mă tem de moarte”

Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: ”Se mărește din nou tumora de la creier. Nu mă tem de moarte”
Mircea Solcanu are din nou probleme de sănătate: detalii despre starea acestuia

Mircea Solcanu a părăsit lumina reflectoarelor, dar este încă un personaj plăcut în rândul românilor. Mulți îi urmăresc activitatea din online și doresc să audă numai vești bune despre el. Din păcate, bărbatul a venit acum cu un anunț cutremurător pentru fanii săi. Problemele de sănătate au pus din nou stăpânire pe el. ”Tumora a crescut iar, am dureri”, a mărturisit fostul prezentator.

Drama prin care trece Mircea Solcanu: au revenit problemele de sănătate

Mircea Solcanu a fost unul din cele mai controversate personaje de pe micile ecrane. Mulți îl știu din perioada în care prezenta alături de Cabral o emisiune de pe postul Acasă TV.

Acesta a decis să plece din lumina reflectoarelor, dar câțiva români încă îl urmăresc și îl îndrăgesc. Fanii lui au aflat acum o nouă veste proastă de la vedetă.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani se confruntă cu probleme grave de sănătate. Au trecut zece ani de la operația pe creier, iar acum cel din urmă acuză din nou dureri de cap.

Fostul prezentator a mărturisit că tumora a crescut iar și că urmează să meargă la medic pentru a vedea dacă este necesară o nouă operație. Doctorii l-au avertizat de la prima intervenție că tumora va crește iar.

”Se mărește din nou tumora de la creier. Am dureri mai mari, mai mici. Nu trec repede, îmi provoacă stări nervoase, uneori furie, mai iau câte un paracetamol…

Nu am avut timp să merg la neurolog, ar trebui să ajung la București, sunt foarte ocupat acum cu mama, cu licența la Actorie. La licență am un repertoriu cu care sunt însă în urmă rău de tot….Am prins rolul unui editor de presă, nu scap…”.

,,De gândurile mele mă tem”

În momentele grele credința este cea care îl ajută. El a susținut că ține toate posturile, merge frecvent la biserică și se împărtășește.

Cu toate că a fost pus în fața unor riscuri uriașe de multe ori, vedeta nu se teme de moarte și mărturisește că doar gândurile sale îl mai fac să se dezechilibreze.

”În ultimii zece ani am ținut toate posturile, merg mereu la biserică să mă împărtășesc. Sunt foarte credincios. Tocmai de aceea nu mă tem de boală, de medici. Deloc…

De gândurile mele mă tem uneori. Și, nu, nu mă tem de moarte! Mama nu este deloc bine, sunt zile în care nici nu mă recunoaște. Dar, cel puțin, îmi spune că semăn cu băiatul ei!”, a mai declarat el, pentru ego.ro.