Mircea Badea, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu. Ce gest a făcut fosta prezentatoare pentru el și Mihai Gâdea

Mircea Badea, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu

Mircea Badea este în stare de șoc după moartea colegei sale Cristina Țopescu. Ce gest a făcut prezentatoarea pentru el și Mihai Gâdea? ”Ea ne-a dat șansa să ne implicăm într-o situație.”

Mircea Badea, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a vorbit despre Cristina Țopescu, una dintre vocile importante ale jurnalismului din România. Badea a povestit că de multe ori a avut diferențe de opinie cu aceasta. Prezentatorul TV a dezvăluit că fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a reușit să îl sensibilizeze într-o problemă care a preocupat-o mereu: situația câinilor fără stăpân.

„E absolut șocant. E fără doar și poate o știre șocantă din toate motivele. Sigur că am cunoscut-o pe Cristina Țopescu, am interacționat de multe ori în direct. Îmi amintesc când ne-a dat ocazia în direct și lui Mihai Gâdea și mie să avem grijă de niște căței care erau fără stăpân. Ea ne-a dat șansa atunci să ne implicăm într-o situație la care ea era foarte sensibilă și ne-a sensibilizat și pe noi.

Mircea Badea, în stare de șoc după moartea Cristinei Țopescu. Ce gest a făcut fosta prezentatoare pentru el și Mihai Gâdea
Cristina Țopescu, prezentator TV

Era un om sincer. Eu de cele mai multe ori m-am situat pe contrasensul opiniilor sale, am avut opinii contrare în multe situații, dar cu siguranță punctele sale de vedere erau sincere. Credea în toate vorbele pe care le rostea. Avea agenda propriilor convingeri, lucru care e foarte rar și pentru care am respectat-o întotdeauna”, a spus Mircea Badea.

Biografie

Cristina Țopescu a absolvit Facultatea de Limbi Străine din București și a colaborat de-a lungul timpului cu diverse televiziuni din România. A intrat pe sticlă în anul 1979, când a apărut în emisiuni pentru copii.

Timp de 12 ani, a prezentat principalul buletin de știri de la Prima TV, ”Focus”. În anul 2013, a devenit membră a PSD, moment în care a încetat colaborarea cu Prima TV. Fosta realizatoare de televiziune nu a fost căsătorită și nu a avut copii. Aceasta a fost discretă cu viața ei personală. Una dintre puținele sale relații cunoscute este cea cu Ștefan Bănică Jr., din anii 1990.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI