25 feb. 2021 | 12:45

Mircea Badea i-a șocat pe fani. Ce cadou i-a făcut Teo Trandafir și reacția de senzație a lui Mutu

Monden
Mircea Badea i-a șocat pe fani. Ce cadou i-a făcut Teo Trandafir și reacția de senzație a lui Mutu
Reacția lui Adi Mutu la cadoul prmit de Mircea Badea din partea lui Teo Trandafir

Mircea Badea și-a șocat din nou fanii! Cadoul pe care i l-a făcut recent colega sa de breaslă i-a uimit pe mulți, printre care și pe Adrian Mutu. Cum a reacționat celebrul sportiv la darul primit de prezentator de la Teo Trandafir?

Teo Trandafir, cadou neașteptate pentru Mircea Badea. Reacția lui Adi Mutu e o zurpriză

Celebrul prezentator e foarte apreciat și iubit de cei care îl cunosc, lucru care s-a văzut din mesajele și gesturile aparte primite de ziua sa de naștere. Mircea Badea și Teo Trandafir se știu parcă de o viață, au mărturisit ei într-o emisiune, iar drumul i-a adus de multe ori împreună prin prisma meseriei.

Vedetele își știu începuturile, obiceiurile și greșelile pe care le-au făcut în anii ce au trecut. Pentru a-i reaminti legătura strânsă pe care o au și vremurile din care încercau să-și clădească o carieră precum o au acum, Teo i-a oferit câteva imagini pe care mulți poate nu și le aduc aminte.

Jurnalistul apărea în pozele în cauză alături de o mascotă simpatică, dar nu asta i-a atras atenția fotbalistului, ci vestimentația de atunci. Gusturile nu se discută, iar moda din urmă nu e deloc pe placul multora din zilele noastre.

Adi Mutu a decis să sublinieze asta printr-un simplu mesaj: „frumos costumul”. Replica moderatorului nu a întârziat să apară, acesta răspunzându-i la comentariu prin numeroase semne de râs.

Ce spune prezentatoare despre colegul ei?

„Pe mine m-a ajutat Mircea – o să spun asta, deși sunt convinsă că nu o să-i placă. De fiecare dată când am avut nevoie de ceva, Mircea a fost lângă mine. A fost suportul meu material, moral, m-a făcut să simt că nu sunt singură niciodată. L-am chemat în cap și a venit, am crezut că e o iluzie, dar el chiar era acolo. A trebuit să-l fugăresc ca să-i dau banii înapoi, pentru că el, probabil, i-ar fi oferit de tot. Și nu era o chestiune care să se întâmple o dată. Se întâmpla periodic. Pentru că eu trebuia să plătesc facturile lună de lună. Cum mi-ar fi stat mie să-i dau telefon lui Mircea, ar fi fost îngrozitor de umilitor. Și, atunci, el a pășit înaintea nevoilor mele, îmi dădea câte un telefon și mă întreba: Ai nevoie de bani? Ca eu să nu ridic ochii și să spun, te rog, ajută-mă. M-a ajutat el înainte. A făcut-o cu o delicatețe pe care o admir. (…) De fiecare dată când încerc să-i mulțumesc, îmi vine să plâng”
Teo Trandafir (Sursa: „40 de întrebări, cu Denise Rifai”)

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro