EXCLUSIV Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de covid-19: ”Dumnezeu m-a ajutat”

EXCLUSIV Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de covid-19: ”Dumnezeu m-a ajutat”
Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de covid-19: i s-a reparat vederea

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de covid-19. Nici celebrul solist Gabriel Cotabiță (65 de ani) nu a scăpat de nemilosul virus care a îngenuncheat o lume întreagă. Însă răsuflă ușurat că boala nu a făcut ravagii în trupul lui.

Miracolul trăit de Gabriel Cotabiță după ce s-a vindecat de covid-19

Artistul cu piese celebre în palmares, precum ”Noapte albastră” și ”Domnișoară, nu pleca!”, e fericit și că, la șase ani de când a fost găsit fără suflare în sala de sport, urmare a unui stop cardio-respirator, medicii i-au dat recent vești îmbucurătoare:

”Sunt foarte bine, după problemele din 2015, au dispărut sechelele de pe inimă, nici nu zici că am fost vreodată bolnav!”, ne-a declarat Gabriel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Solistul, care fusese internat pe 5 ianuarie 2021 cu simptome specifice Covid-19, se simte bine în prezent:

”M-am trezit în spital după ce trecuse cam tot, nu-mi amintesc multe lucruri, dar e mai bine așa. Nu am fost grav, a trebuit însă să stau sub observația medicilor, să fiu monitorizat, mai ales că am mai avut probleme de sănătate.

M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, ne-a spus Gabriel Cotabiță, în exclusivitate pentru impact.ro.

Gabriel Cotabiță, vedere mai bună după vindecarea de covid-19

Ca printr-o minune, iată că, după ce s-a externat, artistul cu voce de aur nu a mai avut nevoie de ochelari ca să urmărească programele tv. Nu-și explică ce s-a întâmplat, dar profită de situație, iar ochelarii zac acum în fundul unui sertar:

”Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, ne-a mai mărturisit Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță, despre vaccinul anti-covid-19

Întrebat de reporterii impact.ro dacă se va vaccina anti-Covid-19, Gabriel Cotabiță ne-a răspuns fără să stea pe gânduri:

”M-am programat, desigur, aștept să îmi vină rândul. Trebuie să fim nebuni să nu-l facem. Cum vine asta, adică să vină vaccinul, ne-am rugat să apară, iar noi strâmbăm din nas și să nu mai vrem să-l facem?

Este singura soluție să ieșim din pandemie, să revenim la activitățile obișnuite. Suntem inconștienți să nu-l facem. Nu știu cine a generat această campanie împotriva vaccinării, dar de data asta nu-i de vină Biserica”, a mai spus Gabriel Cotabiță.

”Medicii mi-au spus că au dispărut sechelele de pe inimă”

Gabriel Cotabiță a trecut în 2015 prin cea mai mare cumpănă a vieții, suferind un stop cardio-repirator în timp ce se afla la sala de sport. Cu greu și-a revenit la viață, după aproape o lună de comă. Acum, la șase ani distanță, iată că artistul a primit o veste îmbucurătoare, din partea medicilor cardiologi:

”La ultimele analize, medicii mi-au spus că au dispărut sechelele de pe inimă, că nu se mai vede nimic. Nici nu zici că am fost bolnav”, ne-a anunțat el, cu bucurie.

Solistul d-abia așteaptă reîntâlnirea cu publicul:

”Nu știu când ne vom aduna din nou, sper ca, la vară, să cânt din nou, pentru turiștii de la malul mării. Până atunci ne descurcăm din economii și din drepturile de autor”, ni s-a mai confesat interpretul Gabriel Cotabiță.