24 ian. 2023 | 11:50

„Miracol” într-o parcare din Braşov. Filmarea cu un bărbat care se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă, virală pe internet

Social
„Miracol” într-o parcare din Braşov. Filmarea cu un bărbat care se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă, virală pe internet
Miracol in Brasov. Cum se ridica un barbat singur din scaunul cu rotile

Un adevărat „miracol” a avut loc într-o parcare din Braşov. Filmarea cu un bărbat care se ridică din scaunul cu rotile şi începe să meargă ca în filmul cu Iisus din Nazaret a devenit virală pe internet. Miracole din astea pot fi întâlnite în mai toată România, acolo unde cerșetorii apar să își facă treaba.

Cum se ridică un bărbat din scaunul cu rotile și începe să meargă. Filmulețul, viral pe internet

Imagini de tot râsul au fost surprinse în plin centru al Brașovului. Un bărbat se ridică din scaunul cu rotile și merge pe picioarele lui. Filmulețul a fost postat pe contul de Facebook al polițistului Daniel Zontea și au devenit virale.

În filmarea care durează puțin mai mult de un minut se pot vedea câțiva bărbați care se află lângă o mașină parcată în fața clădirii Modarom din Brașov.

Bărbatul era însoțit de mai mulți prieteni

Unul dintre bărbați urcă în autoturism, pe bancheta din spate, iar altul pare că vrea să îl ajute pe un bărbat beteag care se află într-un scaun rulant.

Individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, după care amicul său, aparent imobilizat în scaunul cu rotile, încearcă să se dezlege.

După ce se dezleagă, miracolul se întâmplă

Individul din scaunul cu rotile se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj, acolo unde a ajuns și fotoliul rulant.

Extrem de dezinvolt, cu o țigară în colțul gurii, presupusul handicapat, merge fără probleme, pe propriile picioare.

Pășește așa cum ar păși după câteva ore de stat jos, întinzându-și picioarele, către mașină și urcă pe bancheta din dreapta față.

Indivizii au plecat imediat

Imediat de cum s-au urcat în mașină, aceasta s-a făcut nevăzută. Mai trebuie menționt faptul că mașina se afla parcată pe un loc de parcare pentru persoane cu handicap.

„Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”, a scris polițistul Daniel Zontea, cel care a postat videoclipul.

Este posibil ca bărbatul „cu handicap” să fi fost lăsat de ceilalți tovarăși în centrul Brașovului pentru a face rost de bani din cerșit.

„Miracolele” sunt normale printre cerșetori

De altfel, locurile unde se  strâng cerșetorii sunt martore tot timpul la astfel de miracole. Cerșetorii, după ce își termină treaba, scapă imediat de handicapurile pe care le îmbrățișează.

Astfel, muții încep să vorbească, orbii încep să vadă, iar ciungii și șchiopii își scot membrele sănătoase de prin îmbrăcăminte.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Cea mai puternică rugăciune pe care nu ai voie să o citești. Și preoții se feresc de ea. Răul se poate întoarce asupra ta
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro