Mioara Velicu, în doliu. Interpreta e sfâșiată de durere: „Dumnezeu să te ierte”

Mioara Velicu, în doliu. Interpreta e sfâșiată de durere: „Dumnezeu să te ierte”
Mioara Velicu, astăzi iar în doliu

Printre cele mai cunoscute și iubite interprete de muzică populară se numără și Mioara Velicu, ajunsă astăzi la 77 de ani. Din păcate vedeta trece în aceste zile prin momente grele, anunțând decesul fratelui ei. Mioara Velicu a anunțat pe Facebok, pierderea fratelui, Nicu Velicu care a decedat luni. Mesajul scris de aceasta a fost unul plin de durere.

Mioara Velicu, singură de mai bine de 9 ani

Deși iubită și îndrăgită de români, Mioara Velicu și-a dus traiul singură de mai bine de 9 ani. În 2013, vedeta rămânea văduvă, după ce soțul acesteia, Nicolae Martinescu înceta din viață.

Regretatul Nicolae Martinescu era cunoscut ca un celebru sportiv, fiind căsătorit cu Mioara Velicu de 38 de ani. Decesul acestuia survenea în urma unei intoxicări cu monoxid de carbon.

În urma căsătoriei celor doi a rezultat și un singur copil, o fată de care astăzi este mândră. Cât despre momentul dramei de acum 9 ani, vedeta declara:

„Am pierdut iubirea vieţii mele, mi-e foarte greu, dar am trecut peste momentele grele cu ajutorul publicului. Am reînceput să cânt după un an. Mi-a fost foarte greu. Am fost la psiholog, o singură dată, dar mi-a fost de ajuns.

Mi-am pierdut şi sora, şi mama şi tata, dar aici a fost o lovitură groaznică. De aceea sfătuiesc pe oricine să fie extrem de toleranţi în cuplu, pentru că despărţirea este extraordinar de grea şi nu-ţi mai aduce nimeni înapoi ce-ai pierdut.”, spunea Mioara Velicu în 2013.

Astăzi vedeta iar în doliu

După dispariția soțului, vedeta de muzică populară și-a concentrat toat atenția asupra fiicei sale și asupra carierei sale de 58 de ani în muzica populară. Din păcate, însă, astăzi Mioara Velicu este iar în doliu, după ce fratele acesteia, Nicu Velicu a încetat din viață, luni, pe 4 martie. Anunțul avea să-l facă vedeta într-un mesaj plin de durere pe pagina sa de Facebook.

„Astăzi a încetat din viață dragul meu frate. Mor de durere. Înmormântarea va avea loc joi 7 aprilie, în satul Ireasca, comuna Gohor, județul Galați, ora 12:00.

Dumnezeu să te ierte, dragul meu frate, Nicu Velicu!”, a scris Mioara Velicupe Facebook.

Locul unde va fi înhumat regretatul Nicu Velicu este satul de baștină al celor doi. Aici în 1944 vedea lumina zilei cea carea avea să fie cunoscută ca una din importantele voci din muzica populară românească. La vârsta de 20 de ani, în 1964, Mioara Velicu avea să devină o voce importantă, după ce intra ca solistă a ansamblului folcloric „Rapsodia Dunării” din Galați. Din acel moment, cariera sa avea să înflorească.