Cântărețul de muzică populară care a ajuns într-o situație disperată. Internat la spital, ce boală gravă are (exclusiv)

Cântărețul de muzică populară care a ajuns într-o situație disperată. Internat la spital, ce boală gravă are (exclusiv)
Cântărețul de muzică populară care a ajuns într-o situație disperată.

Ion Lăceanu, în vârstă de 85 de ani sau ”omul-orchestră”, care în anul 1963 i-a cântat și lui John F. Kennedy, fostul președinte american, a fost internat de urgență.

Cântărețul de muzică populară care a ajuns într-o situație disperată

 ”Medicii bagă perfuzii cu fier în mine, am o anemie severă, dar și alte probleme de sănătate”, a declarat Ion Lăceanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

Ion Lăceanu a mai vorbit și despre scandalurile din muzica populară, pe care le consideră doar niște scenarii făcute de dragul publicității:

”Cum să se certe Gheorghe Turda și Constantin Enceanu? Sunt făcături!”, a zis artistul.

Marele artist se confruntă, în prezent, cu probleme de sănătate:

”De două săptămâni sunt internat într-un spital din București, medicii bagă perfuzii cu fier în mine, am o anemie severă. Mi-am mai revenit, față de cum eram. O vreme m-am tratat acasă, cu pastile, dar hemoglobina e tot mică, așa că am trecut la perfuzii”, a declarat Ion Lăceanu, în exclusivitate pentru impact.ro.

N-a mai cântat de anul trecut

Ion Lăceanu n-a mai pășit pe scenă de anul trecut, din cauza pandemiei de Covid-19:

”Aveam atâtea concerte, am rămas fără nunți, fără botezuri, acum am rămas fără nimic, lucrul acesta m-a cam demoralizat.

Nu am făcut în viața mea vocalize, nu cânt decât pe scenă. Ce vocalize să fac, dacă Dumnezeu mi-a dat o voce bună?”, a mai zis artistul de muzică populară.

În plus, Ion Lăceanu le bate obrazul artiștilor care se plâng de pensia mică, după scandalul dintre Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu:

”Eu n-am făcut, ca alții, să fiu vedetă și doar să colaborez și apoi să mă plâng că Ceaușescu nu mi-a dat pensie. Ei n-au cotizat la stat, ca mine, timp de 32 de ani. Acum primesc lunar în jur de 3.000 de lei, în care este inclusă și o primă de stat, deci dorm liniștit”.

El este și la curent cu sandalurile din lumea muzicii populare, dar nu crede în autenticitatea lor.

”Păi, cum să se certe Gheorghe Turda cu Constantin Enceanu? Am fost cu ei în turnee, îi știu, sunt oameni cu caracter, nu s-au încăierat niciodată. Sunt convins că sunt făcături, pentru a ieși în față, pentru a fi chemați la concerte. De ce, brusc, în pandemie, s-au certat Maria Dragomiroiu și Elena Merișoreanu? Pare totul cusut cu ață albă!”

Ion Lăceanu și-a pierdut soția, răpusă de o boală nemiloasă și a rămas văduv, în urmă cu cinci ani. Are un fiu și o nepoțică, în vârstă de 7 ani, pe care o adoră:

”Nu mă pricep la gătit, nu-mi place, nu mă descurc deloc în bucătărie, soția mă răsfăța cu bunătăți, eu mai comand mâncare, mai mănânc o ciorbă, la un local”, a mai adăugat celebrul artist pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI