Mioara Roman, transfigurată de boală. Fosta soție a lui Petre Roman e de nerecunoscut

Mioara Roman, transfigurată de boală. Fosta soție a lui Petre Roman e de nerecunoscut
Mioara Roman a trecut printr-o intervenție chirurgicală

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, a trecut printr-o perioadă extrem de delicată, după ce a fost internată în spital mai multe zile. Fosta soție a lui Petre Roman a suferit o intervenție chirurgicală, însă acum se află în afara oricărui pericol. Cu toate acestea, femeia a apărut total transfigurată de boală, ajungând de nerecunoscut la ieșirea din spital.

Mioara Roman, în spital în plină pandemie

Oana Roman a vorbit în ultima perioadă tot mai des despre situația mamei sale. La cererea urmăritorilor săi, Oana a dezvăluit că fosta soție a lui Petre Roman se află internată în spital. Aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unei intervenții chirurgicale. Fiica sa s-a arătat emoționată și îngrijorată pentru starea mamei, mai cu seamă că pandemia le-a ținut departe una de alta. Protocolul medical nu i-a permis Oanei Roman să îi fie fizic alături mamei sale pe parcursul zilelor de spitalizare.

Totuși, se pare că Mioara Roman este o luptătoare, iar spiritul optimist a ajutat-o și de această dată. Deși ar fi trebuit să se externeze abia vineri, pe 22 ianuarie, Oana și-a anunțat fanii de pe Instagram că merge astăzi să o aducă pe mama acasă. Pentru că Mioara a avut o stare bună, medicul său a decis să nu o mai țină internată.

La ora 12:00 mă duc să o iau pe mama de la spital și să o aduc acasă, pentru că este foarte bine și este totul în regulă și sunt foarte mulțumită că e totul gata, spunea Oana Roman pe Instagram, în urmă cu câteva ore.

Fosta soție a lui Petre Roman, transfigurată de boală

Pentru că își ține mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, Oana Roman a filmat o serie de story-uri.  Vedeta a anunțat vestea că mama sa se externează. Astfel, ajunsă la spital, Oana nu a ezitat să se filmeze alături de sora sa, Catinca și de Mioara Roman, proaspăt ieșită din spital. Dincolo de entuziasmul celor două surori și fericirea revederii cu mama lor, fosta soție a lui Petre Roman era vizibil afectată.

Mioara Roman a apărut pe filmarea fiicei sale cu un chip complet transfigurat, mult mai slabă și mai palidă decât o cunoșteam. Cu siguranță aceasta își va reveni în zilele următoare, dat fiind faptul că fiicele sale se vor îngriji ca aceasta să fie bine.

Gata, am luat-o pe mama! Și pentru că m-ați tot întrebat…uite-o și pe sormea. Este cu noi. Și mama este în spate și suntem bine. Și mergem acasă!, a transmis Oana Roman pe contul său de socializare.