11 aug. 2021 | 11:21

Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman

Monden
Mioara Roman a ajuns din nou la spital. Ce se întâmplă cu mama Oanei Roman
Mioara Roman a ajuns din nou la spital.

Oana și Catinca Roman s-au întâlnit la casa părintească pentru a o transporta din nou pe mama lor, la spital. Fosta soție a lui Petre Roman este continuu monitorizată, iar aceasta se simte puțin mai bine.

Mioara Roman a ajuns din nou la spital

Se știe că Mioara Roman se confrunte de câteva luni bune cu probleme grave de sănătate, prin urmare periodic aceasta ajunge la medicii specialiști. Ea a stat o perioadă internată într-un centru de recuperare, iar odată întoarsă în sânul familiei, aceasta trebuie să aibă mereu grijă să nu lipsească de la vreo consultație.

Așadar, fiicele ei, Oana și Catinca au mers să își ia mama de la casa ei și să meargă la medicul care o tratează și o monitorizează. Oana Roman le-a dat urmăritorilor ei de pe rețelele sociale vești legate de starea de sănătate a mamei ei, spunând că i-a fost schimbat tratamentul.

”Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant.

Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper, ca într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei, mai îndrăgostiți ca oricând

Oana Roman este însă fericită pe plan personal, iar asta se datorează împăcării cu tatăl copilului ei, Marius Elisei. Recent, cei doi au fost și într-o vacanță împreună, alături de fiica lor, și se pare că în continuare totul merge ca pe roate. Cei doi s-au afișat mai îndrăgostiți ca niciodată.

”A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte!

Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori, a declarat Oana pentru Click!

Amintim că în urmă cu numai șase luni, fiica lui Petre Roman şi Marius Elisei divorţaseră în fața notarului.

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Răzbunarea lui Traian Băsescu. Nu uită și nu iartă
EVZ.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
Biserica Ortodoxă din România e în doliu: Vă anunţăm cu durere în suflet și cu nădejdea Învierii
Capital.ro
"Vorbim de sute de mii de euro" | Românii pot economisi o avere dacă renunţă la aceste obiceiuri. Calcule făcute de economişti
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
ALERTĂ de RĂZBOI în România. DRONE SUSPECTE deasupra BAZEI NATO de la Kogălniceanu
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro