Oana Roman, anunţ şoc despre căsătoria cu Marius Elisei: “Nunta nu va avea loc”

Oana Roman, anunţ şoc despre căsătoria cu Marius Elisei: “Nunta nu va avea loc”
Oana Roman, anunt soc despre casatoria cu Marius Elisei

Încurcate sunt căile dragostei, iar Marius Elisei și Oana Roman au simțit acest lucru pe pielea lor. S-au cunoscut s-au iubit, s-au căsătorit și apoi au divorțat. După o lungă suferință, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au decis să își acorde încă o șansă.

Oana Roman, anunţ şoc despre căsătoria cu Marius Elisei

După ce au apărut informații în presă conform cărora Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc, celebra influenceriță a lămurit situația, spunând adevărul despre petrecerea care va avea loc pe 24 septembrie, de ziua tatălui fetiței sale Iza.

Oana Roman a spus că declarațiile sale privind petrecerea de ziua partenerului ei de viață au fost înțelese greșit, iar cei doi nu vor mai face cununia civilă a doua oară. Cu toate acestea, se pare că sora Catincăi Roman și Marius Elisei își vor reînnoi jurămintele la biserică.

„Nu ne căsătorim civil din nou sub nicio formă, cel puțin nu deocamdată. Am spus că în septembrie e ziua lui și voi face o petrecere. Vom merge la biserică doar pentru a face o mică ceremonie de reînnoire de jurăminte, pentru că noi în fața lui Dumnezeu nu am divorțat, nu ne-am făcut o slujbă de dezlegare la biserică.

Vom face o petrecere pentru a celebra acest mic eveniment și ziua lui de naștere. Sub nicio formă eu nu am vorbit despre nuntă. Nu mergem la starea civilă să ne căsătorim din nou”, a declarat Oana Roman, într-un InstaStory.

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce Marius Elisei a apărut gol pușcă pe InstaStories la Oana Roman

Oana Roman și partenerul ei știu cum să șocheze audiența. Recent, fiica lui Petre Roman a postat o fotografie pe Instagram în care apare alături de iubitul ei Marius Elisei. Nimic neobișnuit până aici, doar că tatăl Izabelei apare „îmbrăcat” în costumul lui Adam, Oana Roman acoperindu-i parțile intime cu rochia sa.

Fotografia a stârnit controverse în rândul internauților, iar cea care a fost printre primele persoane care au comentat imaginea inedită a fost chiar Oana Zăvoranu, despre care toată lumea știe că poartă un război tacit împotriva influencerilor din România și, implicit, contra Oanei Roman.

„Băi, omule, cum e posibil așa ceva? Opriți Pământul, eu cobor…Eu cred că nu mai aveți nevoie de nimic altceva mai concludent că lumea o ia razna și că P își bate la propriu joc de VOI GÂȘTELE decât poza asta”, a scris Oana Zăvoranu pe Instastory.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI