Minodora, transformare radicală. A slăbit 40 de kilograme! Ce nu mai mănâncă

Minodora, transformare radicală. A slăbit 40 de kilograme! Ce nu mai mănâncă
Minodora, transformare radicală. A slăbit 40 de kilograme! Ce nu mai mănâncă

Minodora la „Maxxim“, așa cum apărea pe afișe în urmă cu mai mulți ani, a reușit să dea jos aproape 40 de kilograme printr-o rețetă la îndemâna oricui. Cântăreața i-a lăsat muți de uimire pe fani cu noua siluetă, iar acum se simte bine în pielea ei și se mândrește cu felul în care arată.

Minodora a slăbit aproape 40 de kilograme

Am putea spune că Minodora la „Maxxim“ s-a transformat în Minodora la „Minim“! Solista, care cântărea acum ceva timp 98 de kilograme, a ajuns de nerecunoscut. De-a lungul timpului, vedeta a trecut prin mai multe schimbări corporale, după ce s-a îngrășat, a slăbit și s-a îngrășat la loc.

Recent, Minodora a fost văzută la pe terasa „Maria“, din Mamaia, unde susține concerte seară de seară. Acum ea arată ca la 17 ani, când era fotomodel.

„Dragele mele doamne, m-ați întrebat în comentariile voastre, chiar și în privat, cum am reușit să slăbesc. O să vă spun povestea pe scurt! În ianuarie 2017, mi-am făcut operație la stomac, de micșorare a stomacului. Am reușit să slăbesc cu ajutorul operației, în jur de 20 de kg, după care mâncând puțin, pentru că nu poți datorita operației, însă, foarte foarte des, am început să mă îngraș, vreo 8 kilograme. Nu mi-a convenit deloc! De anul trecut, am trecut la dietă“, a notat vedeta pe rețelele sociale.

Solista e bună, din nou, de fotomodel

Artista este iarăși bună de fotomodel, căci arată fenomenal! Admiratorii au felicitat-o pentru noul look, dar mai ales pentru ambiție, reușind să scape de kilogramele în plus.

„Întotdeauna am fost capricioasă și am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri și nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat și peste 2 ore îmi este iar foame.

Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare“, declara, la un moment dat, Minodora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI