Minodora, la un pas să facă o boală gravă și incurabilă: ”Grăsimea nu aduce nimic bun niciodată”

Minodora, la un pas să facă o boală gravă și incurabilă: ”Grăsimea nu aduce nimic bun niciodată”
Minodora a fost la un pas de a face o boală incurabilă, dacă nu slăbea

Minodora Muntean, cunoscută prin titulaturile de scenă ”Minodora” și ”Minodora la Maxxim”, a ajuns de nerecunoscut. Artista a dat jos peste 30 de kilograme cu o dietă minune, asociate cu unele picături. Perseverența a venit în urma unei vești triste. Medicii i-au spus că este la o pas de o boală gravă, așa că trebuie să ia atitudine.

Minodora a fost la un pas de o boală gravă din cauza kilogramelor în plus

Minodora s-a luptat din greu cu kilogramele. Nu de mult, artista a hotărât să-și facă operație de mișcorare a stomacului, pentru un mic ajutor în întâmpinarea noului său stil de viață. A reușit să dea jos mai bine de 30 de kilograme cu ajutorul unei diete, a unor picături, dar și cu multă ambiție, care a venit în urma verdictului medicului. Aceasta a fost atenționată că era la un pas să facă diabet.

„Eram la un pas să fac diabet, iar operația de tăiere de stomac te ajută cu diabetul. Am fost foarte, foarte aproape, grăsimea nu aduce nimic bun niciodată, acum am scăpat, mai iau vitamine”, a povestit cântăreața, luni, în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Minodora a menționat că operația de tăiere a stomacului nu te păstrează slab pentru mult timp, așa că dacă mănânci în continuare mult, te vei îngrășa în cel mai scurt timp la loc. Astfel, s-a declarat mândră de reușita sa de a se ține de dietă și sport.

„Operația de tăiere de stomac nu îți taie pofta de mâncare, doar că nu mai poți mânca o perioadă la fel de mult, după care dacă tot mănânci stomacul se mărește din nou”, a completat interpreta.

Vedete care au mai recurs la această operație

Fie că vorbim despre celebrități care s-au luptat ani la rândul cu kilogramele în plus, fie că vorbim despre altele, care puteau slăbi și prin metode mai puțin drastice, există multe persoane publice care au vrut să-și facă operația de micșorare de stomac. Printre ele se numără Nicolae Guță și fiica lui, Nicoleta, Ozana Barabancea, Feli, Oana Radu, Adina Bourceanu sau Ioana Tufaru. Dintre ele, singura care nu s-a menținut după intervenție a fost cea din urmă, care nu a putut renunța la poftele culinare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI