Cum arată Minodora după ce a slăbit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani

Cum arată Minodora după ce a slăbit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani
Minodora acum se simte fericită cu noile ei forme

Minodora a recunoscut că a avut mari probleme cu greutatea și a ajuns și la spital din această cauză. Dar acum vedeta este fericită că a mai slăbit, ajungând să arate ca atunci când avea 19 ani.

Minodora arată ca la 19 ani

De curând Minodora povestea cum a ajuns să apeleze la medici, după ce a ținut tot felul de diete. Sătulă de dietele care nu o ajutau mai deloc, a decis să apeleze la un medic pentru o operaţie de micşorare a stomacului.

“M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă aveam stomacul tăiat”, a povestit Minodora, pentru Viva.

Invitată la ”Vorbește Lumea”, la Pro TV, Minodora a declarat că acum se simte foarte bine, iar kilogramele date jos, o fac să arate ca atunci când avea 19 ani. Conform celor povestite de vedetă, acum a ajuns la 65 de kilograme.

Cum arată Minodora după ce a slăbit. Cele mai noi imagini cu artista i-au uluit pe fani
Minodora a apelat și la medic pentru a slăbi

”Slăbirea e în timp, pas cu pas, într-un an și jumătate. M-au ajutat și picăturile astea… Dar am fost foarte atentă la mâncare, la ce mănânc, dar la cantități am fost în special foarte atentă. Cantitatea este cât farfuria de la ceșcuța de cafea. Mama s-a ținut tare de mine în această perioadă.”, a spus Minodora.

Minodora și-a uimit fanii cu noul ei look

Deși micuță, vedeta a avut o viață grea în copilărie, iar mâncatul a fost un fel de refugiu, cu toate că muncea în fiecare zi și aducea bani în casă. Vedeta și-a adus aminte și de acele momente, povestind cam care era menu-ul ei în acea perioadă.

 ”Am început să fac bani de la 14 ani. Cântam la restaurant. Din banii ăia dădeam și în casă. Mama venea seara și mă lua de la restaurant, la finalul programului. A doua zi, mergeam la școală, eram mai obosită. La micul dejun mâncam fasole, papricaș… Era pe timpul meu. Copilăria mea a fost sărăcuță! Mama era frezor, tata, strungar. Nu aveau mulți bani… A fost oarecum o perioadă frustrantă, că la școală se știau copii care au părinți cu bani mai mulți și care nu. Era rustrare că nu aveam sandviș, dar eu m-am învârtit o perioadă. Am păcălit-o pe una, nu mai știu, m-a lovit și i-am zis că dacă-mi aduce și mie în fiecare zi nu o spun…”, și-a adus aminte Minodora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI