Minodora, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are artista, de fapt

Minodora, operată de urgență. Ce probleme de sănătate are artista, de fapt
Minodora, operată de urgență

Minodora a fost supusa unei inervenții chiruricale. Cum se simte acum vedeta și ce mesaj a transmis artista fanilor ei.

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Vedeta a trecut prin multe schimbări de-a lungul timpului. În ultima perioadă artista a slăbit foarte mult și arată senzațional. Recent, însă, vedeta a fost nevoită să treacă printr-o operație chiruricală.

Cum se simte acum Minodora?

Artista a avut probleme digestive, iar din această cauză a fost nevoie sa recurga la o intervenție chirurgicală. După ce a trecut și peste aceasta încercare, vedeta a postat un mesaj pe contul sau de socializare în care transmitea un mesaj fanilor ei.

„Iubiților, mulțumesc din suflet pentru grijă! Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o!!! Sunt acasă, este totul ok, nu este ușor însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două”, a scris Minodora pe Facebook.

Totodată, vedeta a postat și imagini în care apare alături de Costi Ionița, împreună cu care are proiecte în derulare si căruia i-a transmis un mesaj, tot prin intermediul Facebook.

Vom cânta BINELE NOSTRU și îl vom susține pe prietenul meu COSTI IONIȚĂ pe care îl astept cu drag acasă… nu de alta dar avem de lucru…proiecte neterminate…

Mandra de COSTI FORTZA. Un caracter frumos, un om bland, cinstit, credincios, corect, mai rar…!!, a scris Minodora pe contul său de socializare.

Ce probleme de sănătate are Minodora

Minodora a trecut prin schimbări vizibile de-a lungul timpului, iar acum se simte cum nu se poate mai bine în corpul ei. A slăbit peste 40 de kilograme, a recurs la schimbări de look, iar acum vedeta arată mai bine ca niciodată. Artista a împartășit chiar și admiratorilor secretul care a ajutat-o sa slăbească, fiind vorba despre niște picături pe care cântăreața susține ca le-a procurat din străinătate și care au ajutat-o sa piardă din kilogramele în plus.

Anterior acestui tratament, vedeta a recurs chiar si la o operație de micșorare a stomacului, însă după o perioadă, se pare că artista se îngrășase la loc și a ajuns să cântărească în jur de 100 de kilograme. Apoi, îndrăgita vedetă s-a ambiționat, din nou, și a reușit sa slăbească atât cât și-a dorit și sa arate senzațional.

Minodora a povestit ce mănânca într-o zi obișnuită

Minodora a fost mereu o persoană foarte deschisă și comunicativa cu fanii ei. Ea nu a ezitat niciodată să împărtășească momentele din viața ei cu aceștia, povestindu-le de fiecare dată ce se întâmplă cu ea, indiferent care a fost situația.

Artista a povestit la un moment dat în cadrul emisiunii „Acces Direct”, cum arată o zi din viața ei și ce alimente consumă într-o zi obișnuită pentru a se menține în formă.

„Mânânc absolut orice, inlcusiv slănină afumată cu ceapă și pâine. Mânânc inclusiv dulce, cantitățiile de mâncare sunt foarte mici cât să-mi fac pofta. Am trei mese, gustări nu, lichide în loc de aceasta. Poate un iaurt! Totdeauna mănânc la micul dejun ceva. Cantitățile de mâncare sunt de 5 guri maxim!”, a spus Minodora!

Urmăriți Playtech.ro și pe