Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea. Ce spune despre primarul Capitalei
Ministrul Sănătății, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care o critică pe Gabriela Firea pentru că amenință des că dă în judecată persoanele cu care nu este pe aceeași lungime de undă. Postarea conține mai multe capturi foto cu articolele în care se scrie despre amenințările primarului general al Capitalei.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, atac la Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei a făcut o obișnuință din amenințarea cu plângere penală a celor care spun sau fac lucruri care o deranjează sau cu care nu este de acord. Nu a ratat jurnaliști, politicieni, persoane care lucrează în administrație și nici publicații. Mulți dintre ei chiar s-au ales cu plângeri penale.

Ultimul pe lista Gabrielei Firea este ministrul Mediului, Costel Alexe, care a declarat că aerul din București este foarte poluat și pune în pericol sănătatea cetățenilor. Printre cei amenințați de Firea se numără și europarlamentarul Rareș Bogdan.


Ministrul Muncii a postat pe Facebook un mesaj critic la adresa Gabrielei Firea, căreia îi recomandă să găsească soluții pentru problemele bucureștenilor.

„Nu ar fi mai bine să înființeze Gabriela Firea o companie municipală de amenințat cu datul în judecată? Oricum amenință de trei ori pe zi. Treabă când o face? Bucureștiul n-are nevoie de circ. Are serioasă nevoie de soluții (multe spuse în spațiul public) și de făcut treabă. De dimineață până seara”, este mesajul postat de Violeta Alexandru pe rețeaua socială.