Rareș Bogdan îl taxează dur pe Dan Barna. “Să nu ajungă ca Năstase”

Rareș Bogdan îl taxează dur pe Dan Barna. “Să nu ajungă ca Năstase”

Rareș Bogdan a avut un răspuns foarte aspru la adresa lui Dan Barna. Liderul de la USR-PLUS a criticat de curând opțiunea celor din PNL, de a avea propriul candidat pentru primăria Capitalei. În această vineri, prim-vicepreședintele partidului i-a adresat cuvinte dure, aducând în discuție chiar și o comparație cu fostul prim-ministru din guvernul PSD, Adrian Năstase.

Rareș Bogdan îl taxează dur pe Dan Barna: “Să nu ajungă ca Năstase”

Rareș Bogdan l-a taxat într-un mod neașteptat și dur pe Dan Barna. I-a oferit acestuia câteva sfaturi, însă într-un mod tăios, atunci când a aflat despre părerea șefului de la USR-PLUS despre candidatura la primăria Bucureștiului, din partea PNL. Acesta a adăugat și că liberalii au dreptul, dar și resursele, pentru a avea poprii astfel de candidați. Atât la primăria Capitalei, cât și la nivel de sectoare.

„Noi am spus că stăm de vorbă, dar nu ne plac aroganțele. Sfatul meu prietenesc, colegial este să mai lase aroganțele. Din politica românească cel arogant om a fost Adrian Năstase și a ajuns istorie. Eu nu-i doresc să ajungă pe urmele lui Adrian Năstase și să lase aroganțele. Decența și respectul față de combatanți este cea mai bună abordare”, și-a început Rareș Bogdan, mesajul tăios, potrivit Digi24.

Rareș Bogdan îl taxează dur pe Dan Barna. “Să nu ajungă ca Năstase”
Rareș Bogdan a avut o replică dură la adresa lui Dan Barna, liderul alianței USR-PLUS

„Sfatul meu pentru tânărul domn Barna este ca atunci când vorbește de Partidul Național Liberal să se uite exact la câți primari are PNL, la câte orașe codunce PNL, ce primării conduce PNL, să se uite că orașele mari ale României în frunte cu Cluj, Oradea, Timișoara, Alba, Reșița, Ploiești, Suceava, Piatra Nemț, Roman, Botoșani, Târgu Jiu. Și orașe mai mici ca Urlați, Comănești, Sinaia, Sebeș sunt conduse de primari liberali. Cred că PNL a dovedit că are în interiorul său suficiente resurse pentru a avea dreptul să pună candidați, pentru cele șase sectoare și pentru Primăria Generală a Capitalei”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI