Loredana Groza, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica ei: „Este o enciclopedie ambulantă”

Loredana Groza, dezvăluiri surprinzătoare despre fiica ei:
Loredana Groza a mințit-o pe fiica sa.

Loredana Groza a mărturisit că nu a mințit-o pe fiica sa niciodată. Celebra cântăreață a recunoscut în fața fanilor că i-a spus mereu ce e bine și ce e rău fetei ei. Vedeta are o relație extraordinară cu tânăra care a ales să îi calce pe urme în domeniul artistic. Cele două se înțeleg ca două prietene și își împărtășesc aproape totul. Diva noastră a ales să îi spună adevărul și când a venit vorba despre anumite vicii. Despre ce este vorba?

Loredana Groza și-a mințit fiica: ce a ascuns solista?

Loredana Groza este una din cele mai bune voci de la noi și cele mai iubite cântărețe. Aceasta este apreciată de fani pentru că a continuat să se reinventeze și să îi surprindă de fiecare dată, mai cu seamă că este în mijlocul publicului deja de zeci de ani.

Diva noastră a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Elena. Fiica ei are aproape 24 de ani și are doi părinți cunoscuți. Jurata de la emisiunea ,,X Factor” nu a neglijat niciodată rolul de mamă sau de soție și a încercat să aplice un model deschis de comunicare în casă.

Fiica solistei nu cântă, dar cochetează cu producția muzicală. Cu toate astea, tânăra a reușit să își țină viața departe de ochii tuturor. Loredana Groza a mărturisit că a încercat mereu să creeze o atmosferă relaxată cu Elena în privința oricărui subiect. De asemenea, blondina a subliniat și că fiica ei o învață multe lucruri despre muzică.

 ,,A fost o prostie”

„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Ea mă învață foarte multe chestii legate de muzică, este o enciclopedie ambulantă, cunoaște toate cântecele și trupele tari.

Da, mami, uite, eu am făcut chestia asta!. La un moment dat am fumat, recunosc, a fost o prostie, dar nu am mințit-o că n-am fumat. Învață din greșeala mea și n-o mai repeta, pentru că e un lucru care îți face rău și, chiar dacă te lași de fumat, acolo, undeva, e o memorie a acelui lucru și mai încolo se resimte organismul!”, a declarat Loredana Groza, pentru cancan.ro.