Loredana Groza, moment indecent și viral în Dubai. Ce le-a arătat fanilor

Loredana Groza, moment indecent și viral în Dubai. Ce le-a arătat fanilor
Loredana Groza, moment indecent si viral

Loredana Groza pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. S-a tunat, și-a operat fața, cu toate că nu recunoaște deloc, însă pozele din trecut o dau de gol, iar acum își trăiește a doua tinerețe. Nicio altă vedetă din showbizul românesc, ajunsă la 51 de ani, nu se pozează la fel de provocator ca jurata de la X Factor. Iar cele mai recente ipostaze ale artistei au încins internetul.

Loredana Groza, scene fierbinți departe de România

Dacă fanii lui Lori credeau că vedeta nu mai are cu ce să-i mai surprindă în mediul online, iată că diva muzicii pop, trecută de 50 de ani, reușește să vină mereu cu ceva nou. Sexy jurata de la Antena 1 a reprodus celebra scenă din filmul deocheat „Basic Instinct” (Instinct Primar), cu Sharon Stone în rolul principal. Cu aceatsă ocazie, cântăreața și-a etalat formele apetisante și picioarele lucrate în sala de fitness.

Jurata X Factor a refăcut o scenă celebră dintr-un film erotic

Loredana Groza se află într-o vacanță de vis în Emiratele Arabe Unite, unde gustă din plăcerile vieții. Cazată la un hotel de 7 stele, vedeta noastră s-a pozat în ipostaze foarte provocatoare, pe care le-a postat apoi pe rețelele sociale.

Într-una dintre seri, purtată de atmosfera relaxantă și opulentă, Lori s-a filmat în timp ce punea în scenă o celebră fază din filmul de succes „Basic Instinct”. Solista noastră a reprodus momentul în care Sharon Stone își încrucișează picioarele, lăsând la vedere faptul că nu purta lenjerie intimă.

„Basic Instinct în versiunea mea”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginii.

Momente incendiare oferite fanilor săi

La fel ca Sharon Stone, Loredana Groza a purtat o rochie albă, însă mai lungă decât a personajului din film și cu un șliț provocator. Spre deosebire de actrița americană, jurata X Factor a purtat lenjerie intimă, de culoare albă.

Nick Casciaro și Loredana Groza, împreună în vacanță?

Una dintre cele mai apreciate artiste din România se distrează de minune în capitala Emiratelor Arabe Unite și pare însoțită de câștigătorul emisiunii X Factor, Nick Casciaro, cu care s-a mai fotografiat în ipostaze nu tocmai cuminți. Italianul cu alură de model și corp definit o însoțește pe blondină în foarte multe locuri, inclusiv în concediu.

Sharon Stone a jucat în „Basic Instinct” alături de Michael Douglas. Rolul provocator i-a schimbat radical cariera actoricească. Oare același lucru își dorește și Lori a noastră în muzică? Rămâne de văzut.