Minciuna grosolană spusă de Meghan Markle a ieșit la iveală. Cum s-a dat de gol VIDEO

Minciuna grosolană spusă de Meghan Markle a ieșit la iveală. Cum s-a dat de gol VIDEO
Meghan Markle a fost prinsă cu minciuna

Meghan Markle e din nou în gura presei din toată lumea! Soția prințului Harry a fost prinsă cu o minciună uriașă. Chiar aceasta s-a dat de gol! Ce a spus ducesa de Sussex? Totul a fost filmat, iar acum se așteaptă poziția unor oficiali care să deslușească situația.

Meghan Markle, prinsă cu minciuna. Ce a spus ducesa de Sussex?

Interviul ducilor de Sussex acordat celebrei Oprah Winfrey încă face valuri în presa de peste tot din lume, mai cu seamă aducând zvonuri și neplăceri în rândul britanicilor, dar dintâi a Familiei Regale a Marii Britanii.

O minciună s-a strecurat, însă, în rândul mărturiilor controversate ale soților. Prințul Harry și Meghan Markle au declarat în cadrul interviului că s-au căsătorit în secret. După declarații, oficialul care a întocmit certificatul susține că fosta actriță este „evident confuză și în mod clar dezinformată” cu privire la eveniment. Data de pe document arată 19 mari 2018, zi care coincide cu ceremonia fastuoasă de la Castelul Windsor, conform DailyMail.

„Ceea ce bănuiesc că au făcut a fost să schimbe niște jurăminte simple pe care probabil le-au scris ei înșiși, obiceiul fiind la modă, în fața arhiepiscopului – sau, și, mai probabil, a fost o simplă repetiție”, a spus Stephen Borton, fost funcționar șef al Faculty Office.

Cel din urmă susține că nu au fost destul matori pentru ca așa-zisa ceremonie să fie luată în considerare. Mărturiile controversate în cauză au trezit interesul oficialilor care ar fi organizat ceremonia a căror poziție se așteaptă.

Alte mărturii șocante din cadrul interviului

„Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă. Şi acestea au fost gânduri constante, terifiante, reale şi foarte clare”, i-a spus cu ochii în lacrimi ducesa de Sussex realizatoarei Oprah Winfrey.

„Am spus că trebuie să merg undeva pentru a primi ajutor. Am spus că nu mă simţisem aşa niciodată. Mi s-a spus că nu pot, că nu ar fi bine pentru instituţie”, a adăugat Meghan.

Fosta actriță a mai afirmat că cineva din familia regală se întreba „cât de închisă la culoare ar putea fi” pielea bebelușului ei, refuzând să spună cine pe motiv că ar fi „prea stânjenitor pentru ei”.

Harry a mai discutat cu celebra prezentatoare și despre relația pe care o are cu bunica lui, Regina Elisabeta. „Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații”, a mărturisit Harry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI