Reacția furioasă a lui Kate Middleton după interviul lui Meghan Markle. A înnebunit de nervi

Reacția furioasă a lui Kate Middleton după interviul lui Meghan Markle. A înnebunit de nervi
Reactia furioasa a lui Kate Middleton

Kate Middleton în vârstă de 38 de ani ar putea să încalce protocolul regal ca să răspundă acuzațiilor lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a spus o sursă de la Palat.

Reacția furioasă a lui Kate Middleton după interviul lui Meghan Markle

La data de 7 martie 2021, postul CBS a dat interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry jurnalistei Oprah Winfrey, în vârstă de 67 de ani. Se știe că în acest interviu, cuplul a vorbit despre motivele care au dus la separarea de familia regală britanică. Meghan Markle a mai spus, printre altele, și despre un incident care s-a petrecut între ea și Kate. Astfel, înaintea nunții lui Harry cu Meghan, în presa britanică au existat zvonuri conform cărora Meghan Markle ar fi determinat-o pe Kate să plângă. Lui Oprah, Meghan avea să declare că s-a întâmplat fix invers.

„Cu câteva zile înaintea nunții, era supărată din cauza a ceva ce-i aparținea, da, problema era corectă, avea legătură cu rochiile domnișoarelor de onoare (Charlotte, fiica lui Kate, era una dintre acestea) și m-a făcut să plâng, mi-a rănit sentimentele”, a declarat Meghan.

„Și am crezut, în contextul a tot ceea ce se întâmpla în zilele dinaintea nunții, că nu a avut sens să nu facă orice – ceea ce toată lumea făcea de altfel, pentru a fi susținătoare, știind prin ce treceam cu tatăl meu și tot restul.”

Kate ar vrea să-i dea replica lui Meghan

Meghan a mai spus că nu vrea „să fie disprețuitoare față de nimeni”, dar că zilele dinaintea nunții au fost „foarte dificile”. Meghan a mai zis că Ducesa de Cambridge și-a cerut iertare trimițându-i flori, dar că buchetul a ajuns la ea după câteva luni de la acel incident.
Potrivit presei de peeste hotare, Kate Middleton ar plănui să dea un răspuns, iar o sursă de la Palat a afirmat pentru New Idea.

„Niciodată nu am văzut-o pe Kate atât de furioasă și nu o învinovățesc. A fost târâtă în povestea asta din primele 10 minute ale interviului lui Meghan cu Oprah și n-a putut să contra-atace. De obicei adoptă abordarea Reginei «nu te plângi, nu explici», dar lucrurile au mers prea departe de data asta”.

Dar conform altei surse, Kate „nu suportă” ca familia ei să fie descrisă ca una„rasistă”. Amintim că în interviul cu Oprah, Meghan a spus că fiul lor, Archie, (1 an și 10 luni) nu a primit titlul de prinț, după ce un membru al familiei a avut o discuție cu Harry despre „cât de închisă la culoare va fi pielea lui”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI