Donald Trump nu s-a mai putut abține. Ce a spus public despre Meghan Markle

Donald Trump nu s-a mai putut abține. Ce a spus public despre Meghan Markle
Donald Trump: ”Nu sunt fanul lui Meghan Markle”

Fostul președinte Donald Trump a făcut declarații despre Meghan Markle după interviul exploziv cu Oprah Winfrey. Aceste dezvăluiri erau făcute de un fost consilier pe podcast-ul lui Steve Bannon War Room la începutul acestei săptămâni.

Donald Trump a făcut declarații despre Meghan Markle

Cu toate că fostul consilier a relatat aceste comentarii ale fostului președinte, Donald Trump a refuzat să cântărească public interviul lui Oprah Winfrey cu ducesa de Sussex, citând tratamentul expertului britanic Piers Morgan pentru că a vorbit negativ la adresa acesteia. Jason Miller a susținut că Trump i-a spus: „Nu este bună … Am spus-o și acum toată lumea o vede”.

”Îți dai seama că dacă spui ceva negativ despre Meghan Markle vei fi anulat. Uită-te la Piers (Morgan). Sunt în echipa lui Piers Piers Morgan. Au mers și au încercat să-l anuleze pur și simplu. Pentru că a criticat-o pe Meghan Markle”, ar fi spus Trump a, potrivit lui Miller.

”Nu sunt fanul lui Meghan Markle”

Fostul președinte Donald Trump a recunoscut că nu este fanul ducesei de Sussex. Reacția lui Trump a venit după ce Meghan markle l-ar fi numit „misogin” și „diviziv”, în perioada premergătoare alegerilor din 2016. Reacția lui Trump a fost: „Nu știam că este urâtă.”

În septembrie anul trecut, Trump a reiterat că nu este fanul celor doi. Momentul a fost atunci când Markle și prințul Harry au făcut aluzie la aprobarea președinției lui Joe Biden.

”Și aș spune așa. Probabil că ea a auzit asta. Îi doresc mult noroc lui Harry, pentru că va avea nevoie de el”, a spus atunci Trump.

Trump a criticat-o pe Markle și în timp ce era președinte. El a declarat ziarului Sun că este „urâtă” după ce a fost informat că a spus că se va muta în Canada dacă va fi ales în 2016.

Noile reacții ale fostului președinte vin pe fondul scandalului iscat în Anglia, după demisia jurnalistului Pierce Morgan. Piers Morgan și-a părăsit poziția din cadrul emisiunii ITV „Good Morning Britain”, un popular talk-show britanic, săptămâna trecută, după ce a spus că „nu credea niciun cuvânt”. Jurnalistul făcea referire la dezvăluirea lui Markle că ar fi avut gânduri suicidale.

Markle ar fi depus o plângere oficială la ITV cu privire la comentariile lui Morgan. A doua zi era anunțată demisia acestuia, de către ITV. Ofcom, autoritatea de reglementare a radiodifuziunii din Marea Britanie, investighează, de asemenea, comentariile lui Morgan după ce a primit peste 40.000 de plângeri de la membrii publicului britanic.