Milionarul care își bate joc de legile din România. Ce ilegalitate a mai comis acum (exclusiv)

Milionarul care își bate joc de legile din România. Ce ilegalitate a mai comis acum (exclusiv)
Dan Nicorescu, milionarul din România

Un milionar celebru ignoră legile din România. Unde și-a parcat magnatul mașina și despre cine este vorba?

Și-a parcat bolidul neregulamnetar

Dan Nicorescu este un milionar celebru. El este proprietarul unui parc auto impresionant. Recent, omul de afaceri a dovedit că alege să-și parcheze bolidul acolo unde vrea el, chiar și pe un loc interzis.

Dan Nicorescu este considerat a fi unul dintre cei mai bogați români. Omul de afaceri are o avere impresionanta și proprietăți de milioane de euro, dar și mașini de lux Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost surprins, recent, de către reporterii impact.ro în timp ce își făcea cumpărăturile de la un magazin cunoscut din București.

Însoțit de o tânăra, magnatul a parcat exact la intrarea în centrul comrcial, însă, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Conform sursei, nici măcar această parcare nu a respectat marcajele indicate pe asfalt. După ce și-a efectuat cumpărăturile, omul de afaceri s-a reîntors la bolidul care -l astepta în fața magazinului.

Afaceristul are antecedente în materie de circulație, în trecut a fost autorul unui accident în care a lovit mai multe mașini parcate, în timp ce se afla la volanul unuia dintre bolizii săi de lux.

Cine este Dan Nicorescu

Dan Nicorescu este unul dintre magnații României. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, este originar din Târgoviște și a reușit să strângă o avere impresionantă încă din tinerețe. El a făcut comerț în Turcia și Serbia de la 20 de ani și astfel până la vârsta de 28 de ani avea deja primul milion de dolar strâns. Deși, este la bază inginer de aeronave, el nu a profesat niciodată în domeniu. A ales să se ocupe de afaceri cu fier vechi, iar apoi a trecut la domeniul imobiliar.

Dan Nicorescu deține o vilă impunătoare în zona Herăstrău, unul dintre cele mai scumpe cartiere din București. Locuința sa este estimată la valoarea de 4 milioane de euro. Totodată, este fericitul posesor al unor bolizi de lux de sute de mii de euro.

Afaceristul deține un parc auto în garajul propriu, estimate la mai bine de 2 milioane de euro, precum: Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar și cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI