Ce s-a furat din vila milionarului Dan Nicorescu. Bunuri lipsă de sute de mii de euro

Ce s-a furat din vila milionarului Dan Nicorescu. Bunuri lipsă de sute de mii de euro
Dan Nicorescu, afacerist pasionat de masini de lux

Milionarul Dan Nicorescu a fost tâlhărit în propria casă aflată în Nordul Capitalei. Evenimentul a fost anunţat la chiar de către iubita omului de afaceri, iar pagubele se ridică la sute de mii de euro.

Ce au reuşit să fure tâlharii din vila lui Dan Nicorescu

Marţi, la orele prânzului, Dan Nicorescu a trecut prin spaima vieţii lui. Acesta a fost jefuit de doi bărbaţi mascaţi. Afaceristul se afla în casa în momentul în care tâlharii au intrat în vila evaluată la 4 milioane de euro. Acesta a fost lovit şi legat apoi cu nişte cătuşe, moment în care a suferit şi un puseu de tensiune. Persoana care l-a găsit pe milionarul în vârstă de 53 de ani a fost iubita acestuia. Femeia a sunat imediat la 112 iar un echipaj de Poliţie a sosit de urgenţă la luxoasa locuinţă.

„Marţi, în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și bijuterii. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept”.

Jurnaliştii de la Gândul.ro au reuşit să afle la ce valoare se ridică pagubele suferite de fostul acţionar Banca Românească. Se pare că bunurile furate de cei doi hoţi au un total de 300.000 de euro. Lista obiectelor cuprinde bijuterii unicat, ceasuri de lux, diamante, dar şi o sumă de 2.300 de euro.

Dan Nicorescu, unul dintre cei mai bogaţi români, pasionat de maşini scumpe
Dan Nicorescu, unul dintre cei mai bogaţi români, pasionat de maşini scumpe

Dan Nicorescu a avut nevoie de îngrijiri medicale

Milionarul a trăit un adevărat şoc când a văzut ce se întâmplă în casa sa, acesta încercând chiar să se lupte cu cei doi tâlhari. Fără sorţi de izbândă, însă. Aceştia l-au lovit şi l-au imobilizat, după care au început să cotrobăie prin toată casa. Se pare că Nicorescu ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui incident, după ce a suferit un puseu de tensiune.

Cu o avere estimată la aproximativ un milliard de euro, afaceristul originar din Târgovişte este pasionat de maşinile de lux. Acesta a cheltuit peste două milioane de euro pentru autoturismele pe care le are în garaj, cel mai scump dintre ele fiind un Rolls Royce Phantom Coupe estimat la 500.000 de euro.