Casa unui miliardar român, jefuită chiar azi la amiază. Iubita lui a sunat disperată la Poliție

Casa unui miliardar român, jefuită chiar azi la amiază. Iubita lui a sunat disperată la Poliție, sursa foto Cancan

Afaceristul Dan Nicorescu a fost tâlhărit în propria casă, într-o zonă de lux din București, mai exact pe șoseaua Nordului, anunță surse Antena 3.

Casa unui miliardar român, jefuită chiar azi la amiază

”Astăzi în jurul orei 14.00, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că în locuința partenerului ei au pătruns doi bărbați necunoscuți, care prin violență i-au sustras o sumă de bani și  bijuterii.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au asigurat zona, până la momentul  preluării cazului de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, urmând a fi stabilită situația de fapt și de drept” se anunță în comunicatul poliției.

Pentru că la vila lui Dan Nicorescu au ajuns și mai multe echipaje de salvare, la fața locului se speculează că milionarul ar fi fost chiar legat și bătut de cei care au intrat în casă.

Potrivit surselor, vila milionarului ar fi fost non-stop supravegheată de paznici și camere de luat vederi, dar în ciuda tuturor măsurilor de siguranță aceasta ar fi fost prădată de hoți!

Cine este Dan Nicorescu

Omul de afaceri în vârstă de 53 de ani este din Târgoviște, iar în prezent este unul dintre cei mai controversați afaceriști români. De asemenea, acesta mai este și funcționar la Banca Românească. În prezent se ocupă în special de afaceri cu fier vechi. Deși la bază este inginer de Aeronave, nu a profesat niciodată. De altfel, vila luxoasă pe care o deține pe șoseaua Nordului, în Capitală, este evaluată la circa 4 milioane de euro.

Potrivit Impact.ro, Dan Nicorescu este unul dintre cei mai bogați oameni din România. El este recunoscut mai ales după mașinile sale luxoase, pe care le deține în garaj, dar și pentru vila sa din zona Herăstrău.

Cu toate că nu este popular în showbiz, Dan Nicorescu are o avere mult mai mare decât majoritatea vedetelor din România. Are în garaj și mai multe mașini de lux în valoare de sute de mii de euro, precum și o avere estimată la un miliard de euro. Conform informațiilor de la click.ro, recent, acesta a ieșit prin oraș cu treburi, la volanul unui Ferrari Superfast 812. A ținut să se asorteze cu mașina, astfel încât și-a pus mănuși roșii de condus, dar fără a ține cont însă de masca de protecție.

Acesta mai are în garaj mașini în valoare de peste 2 milioane de euro, precum : Lamborghini Aventador (250.000 de euro), Aston Martin DBS Superleggera (350.000 de euro), Rolls Royce Phantom Coupe (500.000 de euro), Bentley Continental GT (300.000 de euro) dar și cel mai rapid Ferrari din lume, Superfast 812, în valoare de 450.000 de euro.

sursa foto: Cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI