Mike Hagerty a murit la 67 de ani. Informații de ultimă oră despre decesul actorului

Mike Hagerty a murit la 67 de ani. Informații de ultimă oră despre decesul actorului
Mike Hagerty a decedat la 67 de ani

Mike Hagerty, care a jucat în serialul Friends, a murit la 67 de ani. Anunțul trist a fost făcut de colega sa, Bridget Everett, care a scris un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale. Toate informațiile de ultimă oră despre decesul actorului, în articolul de mai jos.

Doliu printre actori. Mike Hagerty din serialul Friend a decedat la 67 de ani

Este doliu în lumea actorilor după ce s-a aflat că Mike Hagerty, recunoscut pentru rolul pe care l-a jucat în serialul Friends, a decedat la vârsta de 67 de ani. Colega actorului a făcut anunțul trist pe rețelele sociale.

„Cu mare tristețe, familia lui Michael G. Hagerty a anunțat moartea, ieri, la Los Angeles. Afost un actor foarte iubit. Dragostea lui pentru orașul natal, Chicago și familia sa, fiind pietrele de temelie ale vieții sale”, a scris Bridget Everett, colega actorului pe rețeaua de socializare.

Mike Hagerty a lăsat în urmă o soție și o fiică

„Mike, un soț devotat, a lăsat în urmă pe soția sa, Mary Kathryn, sora lui, Mary Ann Hagerty și fiica lor, Meg. La toate le va fi foarte dor de el”, a mai scris colega lui Mike Hagerty.

Mike Hagerty, un om cald, special, amuzant

Bridget Everett spune că l-a îndrăgit pe Mike Hegerty în momentul în care l-a cunoscut.

„Era atât de special. Cald, amuzant, nu am întâlnit niciodată un așa om. Suntem devastați că a trecut în neființă. Mike a fost adorat de toată distribuția și echipa de la Somebody Somewhere. Gândurile noastre sunt la soția și familia lui”, au scris colegii de la Somebody Somewhere, ultima producția în care Mike Hagerty juca.

Cariera lui Mike Hagerty

Înainte de a colabora cu Bridget la Somebody-Somewhere, regretatul actor a jucat într-un șir lung de sitcom-uri. Însă, Mike Hagerty a devenit cunoscut odată cu rolul pe care l-a avut în serialul Friens, Mr. Treeger, alături de vedetele Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer.

Mike Hagerty și-a făcut prima apariție ca superintendent de blocuri în cel de-al doilea sezon din Friends. De asemenea, a jucat în sezonul cu numărul 8 al aceluiași serial.

În ce seriale a mai apărut Mike Hagerty

Mike Hagerty a mai putut fi văzut și în serialul Fox The George Carlin Show și în Lucky Louie de la HBO. De asemenea, a apărut și într-o mulțime de alte emisiuni, inclusiv Ghost Whisperer, Glee, Boston Legal, Brooklyn Nine-Nine, Grey’s Anatomy, Cheers și Seinfeld.

Mike Tagerty și-a început cariera de actor de comedie ca parte a programului de improvizație, The Second City. Alături de Bridget Everett, multe alte personalități au plâns decesul lui Mike Tagerty pe rețelele sociale.

„Nu. Nu. Nu. Nu. O pierdere teribilă. Îmi va fi tare dor de el. Sfâșietor. L-am admirat ani de zile”, a scris Sarah Jessica Parker, vedeta serialului „Sex and the City”.