Anunț istoric pentru fanii serialului Friends. Ce se întâmplă cu cei șase actori îndrăgiți de români

Anunț istoric pentru fanii serialului Friends. Ce se întâmplă cu cei șase actori îndrăgiți de români
Anunț istoric pentru fanii serialului Friends. Ce se întâmplă cu cei șase actori îndrăgiți de români

Reuniunea Specială „FRIENDS” oferă fanilor șansa de a se întâlni cu actorii serialului și de a participa la filmări. Fanii „FRIENDS” au șansa să întâlnească distribuția și să participe la înregistrarea specială a reuniunii pe HBO Max care se întâmplă la sfârșitul anului.

Anunț istoric pentru fanii serialului Friends

A circulat de ceva vreme zvonul acestei reuniuni a echipei de actori ce au dat viață personajelor din serialul ”FRIENDS”, unul din cele mai de succes sitcom-uri și rampă de lansare pentru unii din actori, cum ar fi Jennifer Aniston. Membrii distribuției au făcut anunțul, luni dimineață, ca parte a ”All In Challenge”, care colectează donații pentru Fondul alimentar din America, ”Meals on Wheels” și ”No Kid Hungry”.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry și David Schwimmer vor putea aduce cinci dintre prietenii lor cu ei. Câștigătorii vor primi, de asemenea, experiența VIP „Prieteni” completă la Warner Bros. studio tur și ajunge să bea o ceașcă de cafea la Central Perk cu distribuția.

Specialul de reuniune a fost inițial programat să se filmeze la mijlocul lunii martie, dar producția a fost amânată cel mai devreme pentru mai, din cauza pandemiei coronavirusului. O nouă dată a filmării pentru specialul ”FRIENDS” nu a fost încă anunțată. HBO Max este de asemenea programat să fie lansat cândva în luna mai, iar reuniunea „FRIENDS” trebuia să fie un titlu de lansare. Se presupune că WarnerMedia a plătit peste 400 de milioane de dolari pentru drepturile la emisiunea NBC, care depășea Netflix.

„Fii invitații noștri din audiență pentru filmarea în care vei ajunge să ne revezi toți membrii echipei de filmare, în timp ce amintim despre spectacol și sărbătorim toată distracția pe care am avut-o”, a anunțat distribuția marți.

Ce se întâmplă cu cei șase actori îndrăgiți de români

Printre cei care au dat mai departe vestea a fost și simpatica ”Phoebe”, interpretată în sitcom de Lisa Kudrow, printr-o postare pe instagram, iar fanii au reacționat imediat la vestea dată de Lisa.

 

View this post on Instagram

 

Hi everyone. Your Friends from FRIENDS want you to know something… We are all in!! You may have heard about the reunion special we are doing for HBO Max, well… WE ALL want YOU and five of YOUR friends to join the 6 of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping where you’ll see us all together again for the first time in AGES, as we reminisce about the show and celebrate the fun we had. PLUS sip a cup of coffee with us in Central Perk and get the “Friends” VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour. Go to AllinChallenge.com and give WHATEVER you can- $10, $25 – every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @FeedingAmerica and @WCKitchen You in? #ALLINCHALLENGE Stay safe, see you SOON

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

”Salut tuturor. Prietenii tăi de la PRIETENI doresc să știi ceva … Suntem cu toții înăuntru !! Este posibil să fi auzit despre specialele reuniuni pe care le facem pentru HBO Max, ei bine … TOȚI dorim ca TU și cinci dintre prietenii Tăi să ni te alături nouă, în studioul 24.”, a fost o parte din mesajul trimis de Lisa Kudrow fanilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI