12 feb. 2022 | 17:29

Hotelul lui Donald Trump caută angajați și din România. Ce salarii pot primi aceștia

News
Hotelul lui Donald Trump caută angajați și din România. Ce salarii pot primi aceștia
Hotelul lui Donald Trump din Irlanda

Hotelul lui Donald Trump caută angajați și din România. Ce salarii pot primi cei care sunt dispuși să lucreze la hotelul său de cinci stele din Irlanda. Oferta nu este deloc de neglijat, iar cazarea și masa sunt incluse. Cei interesați de oferta fostului președinte al Americii trebuie să știe că se caută bucătari, șefi de sală și oameni la curățenie.

Hotelul lui Donald Trump caută angajați și din România

Donald Trump caută nu mai puțin de 27 de angajați, inclusiv din România, pentru hotelul său de cinci stele din Irlanda. Conform Observatornews, cei care vor fi angajați de miliardar vor primi un salariu care variază între 2.000 și 3.000 de euro lunar, iar masa și cazarea sunt incluse. Potrivit sursei citate, Donald Trump caută cinci bucătari, doi şefi de sală şi 20 de oameni la curăţenie.

„Nivelul de flexbilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte uşor în companii cu specific internaţional şi au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare”, a spus Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare.

„Comparând cu România este un salariu bun şi atunci mulţi preferă să plece să facă un sacrificiu de câţiva ani şi să strângă ceva bani”, a explicat Sorina Faier, expert HR.

Mulți români ocupă posturi în străinătate

Conform sursei citate, primul pas pe care trebuie să-l facă doritorii este acela de a aplica pe unul dintre site-urile de recrutare. Iar al doilea pas va fi de susținut un interviu online pe platformă, iar dacă se vor face remarcaţi cineva va veni tocmai din Irlanda ca să susțină un interviu faţă în faţă.

De menționat este că mulţi români ocupă posturi cheie în hoteluri din străinătate. Este și cazul lui Ionuţ Ormenişan care a început ca ospătar în urmă cu cinci ani, iar în prezent este managerul unui cunoscut hotel din Scoţia.

„Din momentul în care am intrat pe uşă am avut deja o reputaţie foarte bine văzută, iar după o perioadă de 5 ani cunosc şi alţi români în interiorul companiei. Şi dacă au fost orientaţi către o carieră, au fost susţinuţi”, a povestit Ionuţ Ormenişan, manager general Hotel Scoţia.

Oana Hanganu a început pe post de cameristă într-un hotel din Marea Britanie, iar acum este e supervizoare:

„Avem fete la cameră, în jur de 6, la bucătărie sunt români, de la spălat vase până la bucătari, pe toate departamentele sunt români. Înainte în hoteluri se câştiga cel mai puţin, era minimul pe economie. Acum, de când cu Brexit-ul şi cu pandemia, au încercat să ridice plata”.

De menționat este că Hotelul Trump International din Doonbeg se află pe coasta de Vest a Irlandei. Hotelul are camere şi restaurante cu vedere către Oceanul Atlantic, spa, teren de golf şi plajă.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro