Mihai Trăistariu a dat lovitura în această vară. A făcut o gălăgie de bani: ‘Lumea nu-și dă seama’ EXCLUSIV

Mihai Trăistariu a dat lovitura în această vară. A făcut o gălăgie de bani: ‘Lumea nu-și dă seama’ EXCLUSIV
Cum a reușit Mihai Trăistariu să facă o mulțime de bani în această vară

Mihai Trăistariu, cântăreţul pe care mii de români îl asociază cu cele mai bune performanţe muzicale ale ţării noastre la festivalul Eurovision, de după anii 2000, se declară un antreprenor fericit.

Mihai Trăistariu s-a îmbogățit. Cum a reușit să strângă o avere în această vară

El a reuşit în această vară, cu ajutorul mai multor afaceri deschise la malul mării, să-şi refacă averea, iar asta i-a schimbat în bine şi starea psihică.

În primul rând, Mihai Trăistariu deţine şase apartamente în zona Năvodari, care au mers foarte bine la închirieri în ultimele două luni.

„Nu mă pot plânge de situaţia din această vară. În iunie, cu ploile acelea, da, am avut de suferit, fiindcă lumea nu a mai venit în număr mare pe litoral.

Dar în iulie şi în august situaţia s-a schimbat foarte mult. Acum am totul ocupat până pe 24 august, cel puţin.”, ne-a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate.

Mihai Trăistariu: ‘Nu mă pot plânge de probleme’

El spune că preţurile sale sunt apropiate de cele ale pieţei, dar şi că îi calcă pragul clienţi care nu ştiau dinainte cu ce proprietar vor avea de-a face.

„Mai ales cei care cumpără biletele de booking nu-şi dau seama unde vin. Iar mulţi mă recunosc din primul moment, fiindcă în această vară am întâmpinat fiecare serie.

Românii sunt clienţi buni, aşa că nu mă pot plânge de probleme. A, da, ni s-au mai spart nişte becuri, dar e normal să se întâmple asta. Le schimbăm şi viaţa merge mai departe.”, spune artistul în vârstă de 41 de ani.

Și-a vândut un apartament să poată plăti ratele la bancă

Gradul mare de ocupare al apartamentelor sale estivale a reuşit să-l ajute să treacă peste delicatele probleme financiare cu care s-a confruntat anul trecut.

Mihai Trăistariu susţine că a trebuit să-şi vândă un apartament în care a locuit multă vreme şi care-i devenise drag inimii pentru a reuși să-și achite anumite rate bancare.

„Tot ce voi strânge în această vară voi pune la bancă. Să am şi eu cu ce trăi la iarnă şi în prima parte a anului următor.

Nu vreau să mai trec prin coşmarul din 2020, când uneori nu mai puteam închide ochii din cauza restanţelor la bancă şi a imposibilităţii temporare de a rezolva problemele. Rate mai am, dar cred că ce a fost mai greu a trecut.

Însă se aude că politicienilor noştri le trece iar prin cap, în faţa valului patru al epidemiei, să ia decizii similare cu cele din prima parte a a anului trecut şi atunci trebuie să fiu pregătit pentru orice fel de scenariu”, a mai spus artistul pentru Impact-Playtech.

Șase concerte într-o zi

În plus, Mihai Trăistariu se poate lăuda că mai are două resurse importante de finanţare. Prima este seria de mini-concerte.

„În ultimele săptămâni particip la diverse spectacole, la diverse terase de pe litoral. Sunt două, trei în medie pe zi, dar vinerea se întâmplă să ajung şi la şase.

Plec la 17.30 şi ajung pe la 1.00 noaptea, fiindcă străbat tot litoralul. Pe de altă parte, și școala mea de muzică, de aici, de pe litoral, merge bine. Aşa că în prezent nu am motive să mă plâng.

Decât de oboseală. Dar nu am încotro, fiindcă vara nu mai ţine o veşnicie! Însă mă bucur şi pentru alegerile înțelepte făcute în ultimele luni.’, conchide Mihai Trăistariu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI