Mihai Trăistariu, foc și pară după finala Eurovision 2021. Ce decizie radicală a luat

Mihai Trăistariu, foc și pară după finala Eurovision 2021. Ce decizie radicală a luat
Mihai Traistariu, foc si para dupa finala Eurovision 2021, ce decizie radicala a luat

Rezultatul dezastruos al României de la Eurovision l-a mobilizat pe Mihai Trăistariu. Fostul component al trupei Valahia tună și fulgeră după ce melodia interpretată de Roxen nu a ajuns în finala câștigată de Italia, țară care a fost reprezentată de trupa Måneskin. Rockerii s-au clasat în topul preferințelor publicului cu nu mai puțin de 524 de puncte.

Mihai Trăistariu, foc și pară după finala Eurovision 2021

Furios de rezultatele concursului, Mihai Trăistariu a luat o decizie drastică. Artistul este determinat să participe anul viitor la Eurovision și să aducă trofeul acasă, în România. Artistul a participat în 2006 cu piesa Tornero care a ajuns pe poziția 4 în clasamentul competiției europene.

„Eurovision. Finala. Surpriză totală. Ca și în anul meu – 2006 – rockerii din toată lumea s-au coalizat și Italia a câștigat. Nu era în Top 10 la mine însă, am simțit că sunt artiști. Am simțit că ar putea câștiga. P. S.: Decizia mea e simplă! TREBUIE să mă înscriu în 2022 la Eurovision!

Mi-am jurat că voi face tot ce-mi stă în putință să câștig locul I la CEL MAI MARE CONCURS DE MUZICĂ DE PE PĂMÂNT. Aștept piesa aia … cea mai tare! Un … Tornero la pătrat! Găsim? Hai! Curaj, compozitorilor!”, a scris Mihai Trăistariu pe rețelele de socializare.

Mihai Trăistariu a răbufnit după eliminarea lui Roxen de pe Eurovision

Controversatul cântăreț a criticat dur echipa de la Eurovision, fiind extrem de indignat de felul în care s-a desfășurat concursul. Mihai Trăistariu susține că artiștii și compozitorii români sunt „făcuți terci”. Solistul evidențiază faptul că „România are nevoie de o Selecție națională”:

„Nu e de mirare că Roxen nu s-a calificat în finală! În sondaje picase rău de tot după ultimele repetiții postate pe net. Încă un an în care delegația a ales doar … PLIMBAREA … în loc să meargă la concurs!!! Și nu orice concurs! Eurovision e CEL MAI MARE CONCURS MUZICAL DE PE PLANETA PĂMÂNT.

Rușine, echipei Eurovision!!! Ați monopolizat de câțiva ani selecția națională și faceți terci din artiștii și compozitorii români. O să vi se întoarcă. Toate se întorc! Ca un bumerang! Fiecare pasăre … pe limba ei piere. Un lucru e clar! România are nevoie de o Selecție națională. Mereu. În fiecare an. Noi nu ne comparăm cu țările care-și desemnează un artist din oficiu.”, a completat celebrul artist.

România a avut cele mai bune poziționări la Eurovision în 2005 cu Luminița Anghel și Sistem și în 2010 cu Ovi și Paula Seling, în ambele situații țara noastră plasându-se pe podium, pe locul 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI