Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre noua lui iubită care l-a uluit total. Ce planuri mai are: „Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă” EXCLUSIV

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre noua lui iubită care l-a uluit total. Ce planuri mai are: „Vreau să mă însor, vreau să fac nuntă” EXCLUSIV
Mihai Mitoseru vrea sa se insoare si sa aiba o familie

Mihai Mitoșeru nu a renunțat la ideea de mariaj, chiar dacă a divorțat, în urmă cu 3 ani, de Noemi, femeia care i-a fost alături în ultimii 14 ani. De două săptămâni, în viața lui a intrat o femeie, care pare să corespundă idealului său în viață. Prezentatorul emisiunii “Se strigă darul” de la Kanal D a învățat să nu își facă planul, ci să lase timpul să decidă cum va evolua relația.

Ce spune Mihai Mitoșeru despre noua femeie din viața lui: „Trebuie să aibă un defect, că e prea ok!”

Mihai Mitoșeru este, probabil, prin prisma jobului, omul care a participat la cele mai multe nunți din ultimul sfert de secol. Fie că a jucat rolul de amfitrion la astfel de evenimente, fie că a fost la filmări pentru emisiunea “Se striga darul”, pe care o prezintă la Kanal D. Propria nuntă nu a bifat-o încă, pentru că el și fosta soție nu s-au căsătorit religios.

„Nu știu dacă mă inspir, știu cum e la nunți de 25 de ani pentru că am fost la filmări sau pentru că am prezentat nunți. Nunta mea o să fie cum vreau eu și cum vrea ea. Cum o să vrea ea, care o să fie ea.

Vreau să fac o nuntă, chiar dacă am divorțat, nu sunt din acela care zic că nu mă mai însor, din contră vreau să mă însor, vreau să fac nuntă”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Mihai Mitoșeru.

Vedeta Kanal D stă bine și pe plan sentimental, întrucât în viața lui există de puțin timp o femeie. Cum relația este la început, prezentatorul TV este precaut, momentan susținând că ea este fix ceea ce trebuie.

„Cred că îmi doresc mult și puțin. Îmi doresc puțin, în sensul că vreau o fată normală, dar pare că vreau mult în perioada asta. Chiar am cunoscut de curând pe cineva și e prea ok, prea normală, prea cuminte.

Mă tot gândesc că trebuie să îi caut un defect. Trebuie să aibă un defect, că e prea ok! Pare prea ok. Ne vedem de vreo 2 săptămâni, habar nu am ce va fi, dar e cum aș vrea eu o femeie să fie.

Habar nu am, timpul o să ne demonstreze ce se va întâmpla mai departe. Nu îmi propun nimic, nici că nu vreau să mă mai căsătoresc niciodată, dar nici că trebuie să fac nunta sâmbătă”, a povestit Mihai Mitoșeru pentru Impact.ro.

Mihai Mitoșeru nu rezistă tentațiilor culinare în weekend

Vedeta TV susține că reușește să se mențină datorită sportului și a alimentației sănătoase. Singurele ispite culinare pentru Mihai Mitoșeru sunt în weekend, când participă la nunți.

„În ultima perioadă mai mult alerg, important este să stea costumul bine pe mine, pentru că nu mai am răbdare, nu mai vreau să iau aminoacizi și proteine.

Am un regim al meu, mănânc bine în timpul săptămânii, în weekenduri trișez, pentru că mă duc la nunți și mănânc sarmale și prostii, iar duminica mănânc orice”, a recunoscut el.

Filmează în avans pentru emisiunea “Se strigă darul”

Deși toată lumea visează la vacanțe vara, Mihai Mitoșeru are weekendurile ocupate. Practic, el îmbină utilul cu plăcutul. Muncește, dar se și distrează la nunți, având în vedere că nu se știe dacă noul val de covid va mai impune sau nu restricții.

„Filmările la “Se strigă darul” nu prea se termină niciodată, pentru că în fiecare weekend filmăm și emisiunea e sâmbătă seara. Încercăm să filmăm în avans, pentru că nu știm ce se mai întâmplă în toamnă.

Sunt oamenii care nu știau dacă mai fac nuntă, dacă mai prind, care au așteptat atât de mult. Sunt foarte mari nunțile, cred că cea mai mică nuntă a fost de 500 de oameni. Sunt altfel nunțile acum, în perioada asta.

Sunt cei care nu au făcut nuntă acum un an sau doi, sunt cei care le aveau programate acum și cei care ar fi făcut la anul, dar nu știu sigur dacă mai prind”, a adăugat el.