Mihai Mărgineanu, infectat cu covid-19. Ce probleme a avut după ce a luat virusul

Mihai Mărgineanu, infectat cu covid-19. Ce probleme a avut după ce a luat virusul
Mihai Margineanu, infectat cu covid-19

Artistul Mihai Mărgineanu a făcut o declarație incredibilă pe Facebook. Reputatul cântăreț a mărturisit că a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus în data de 15 aprilie. Ce probleme a avut după ce a luat virusul. Totul a ieșit la iveală, acum.

Mihai Mărgineanu, infectat cu covid-19

Vești triste pentru Mihai Mărgineanu! Celebrul artist a fost infectat cu virusul COVID-19, acum o lună de zile. Cântărețul spune că a făcut o formă ușoară a bolii, fără simptome. Mărgineanu susține că a fost la Spitalul Matei Balș din Capitală unde a primit îngrijire medicală.

„A fost o luna ciudata! In jur de15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adica am facut Covid) exact inainte cu o zi sa plec in vacanta cu ai mei.

Fara simptome, o forma usoara si fara complicatii, am mers la „Matei Bals” pentru evaluare, am facut toate analizele care m-au impresionat chiar si pe mine si s-a decis ca sunt in regula. Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicala si spitaliceasca de la „Bals”!

Cât a suferit Mihai Mărgineanu din cauza coronavirusului

Artistul a explicat ce a pățit după ce a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus:

Dupa aia mi-a fost rau si nu mi-a placut. M-a durut capul si m-am simtit mahmur mai multe zile. Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am ras mult cu fii-mea si cu mama fii-mea, adica Ea ( ca si Ea a comis-o cu aceiasi boala si acelasi tratament). Dupa care ne-a trecut! In doua saptamani am plecat cu toate alea in ordine si cu masca pe mecla pe unde a vrut muschiul nost’. A fost frumos si cu succes!

Pe 15 mai m-am intors si imi cer scuzele de rigoare ca n-am pus nicio poza cu fata plina de fericire sau cu ochelari de soare pe ochii destul de chiori in fata palmierilor sau a apelor turcoaz-verzui (asa cum se face la feisbuc) dar asta nu mi se pare ca intereseaza pe nimeni ce fac io in timpul liber.

In schimb, cred ca e interesant ca de maine incepem filmarile pentru sezonul 19 -LasFierbinti, si ca de sambata incep cantarile de muzica popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu si trupa de „reale succesuri” ne miscam ca pestii in apa. Hai ca se termina si incepe !”, a scris Mihai Mărgineanu pe pagina lui oficială de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI