Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică (exclusiv)

Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică (exclusiv)
Pe ce și-a cheltuit Mihai Mărgineanu averea din muzică?

Mihai Mărgineanu și-a deschis inima și a mărturisit o altă pasiune care îl ține în viață și îl face să trăiască emoții intense, pe lângă muzică și actorie. Pe ce a cheltuit artistul averea strânsă din muzică?

Mihai Mărgineanu, dezvăluiri surprinzătoare

Mihai Mărgineanu e unul din oamenii foarte iubiți de români, mai cu seamă că o țară întreagă îl știe deja de ani buni. În ultimii 10 ani i-a încântat pe aceștia în rolul pe care îl interpretează în cel mai iubit serial românesc – Las Fierbinți.

Cu toate asta, nici gând să renunțe la prima sa iubire, muzica. În vârstă de 51 de ani, cel care i-a dat viață personajului Ardiles duce dorul scenelor, dar și al zborurilor. Puțină lume știe despre pasiunea sa pentru pilotaj.

Iată că artistul și-a deschis inima pentru impact.ro, iar în cadrul unui interviu a oferit detalii fabuloase din viața sa despre care a vorbit de puține ori în toți anii de când a devenit persoană publică.

Pe ce și-a cheltuit economiile?

Mihai Mărgineanu și-a adunat economiile de-o viață și și-a achiziționat un avion de mici dimensiui – Cessna 172 November, model cu patru locuri mici care constă între 70.000 și 100.000 de dolari americani. Acesta poate ajunge și la 130.000 de dolari, în funcție de dotări.

“Pentru mine avionul a fost o necesitate. Cu el am reuşit să ajung la concerte programate în diverse colţuri ale ţării, întotdeauna la timp şi să mă şi întorc acasă. Pentru o ţară cu drumurile noastre, cele pe care le ştim cu toţii, investiţia mea s-a dovedit mai mult decât rentabilă. E drept, în ultimele luni, cu pandemia asta zborurile în interes profesional au dispărut. Au rămas la concerte!”, a detaliat artistul.

„E unul dintre cele plăcute lucruri”

„Cred că a pilota un avion, fie el şi de mici dimensiuni, e unul dintre cele plăcute lucruri, pentru mine personal. A fi pe scenă sau la manşa unui avion mă face să mă simt confortabil, fără pic de teamă, răspunde el la întrebarea legată de frica de zbor. M-au întrebat mulţi dacă nu e complicat să-ţi aranjezi planurile de zbor, fiindcă toată lumea crede că ai nevoie de multe şi anevoioase aprobări. Aş! Pentru zborurile pe care le fac eu prin ţară, la altitudini destul de mici, de câteva mii de metri altitudine, trebuie să anunţi turnul de control cu circa jumătate de oră înainte ca roţile aparatului tău să înceapă să ruleze pe pista aeroportului”
Mihai Mărgineanu (Sursa: impact.ro)