Mihai Gâdea i-a adus excluderea din partid a unui important membru PNL. Ce s-a întâmplat

Mihai Gâdea i-a adus excluderea din partid a unui important membru PNL. Ce s-a întâmplat

Veste dureroasă pentru un membru marcant al PNL, chiar în ajunul Crăciunului. Acesta a fost exclus din partid după ce ar fi participat la emisiunea lui Mihai Gâdea, Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Potrivit, inpolitics.ro, membrul PNL despre care se face vorbire este liberaul Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5. Acesta a fost exclus după ce a participat la două ediții ale emisiunii ”Sinteza Zilei”, la Antena 3, încălcând astfel o decizie importantă a conducerii centrale a PNL. Asta se arată în documentul semnat de președintele filialei, Cristian Băcanu, mare apropiat al premierului Ludovic Orban.

Reacția lui Bogdan Jelea

Reacția lui Bogdan Jelea, în urma excluderii din partid, nu a întârziat să apară. Cu toate acestea, el afirmă că nu dorește să comenteze decizia în niciun fel, pentru moment.

”La momentul de faţă nu voi comenta decizia în niciun fel. Acțiunile mele pe acest subiect se limitează strict la proceduri statutare în interiorul PNL. După aproape 18 ani în Partidul Naţional Liberal, ani petrecuți la toate nivelurile ierarhice, consider că este o chestiune de bun simţ și de integritate din partea mea să abordez lucrurile în matca lor firească. Cu siguranţă voi evita să fac un scandal din această chestiune”, a declarat Bogdan Jelea în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Ce zice partidul

În motivarea deciziei, se arată următoarele:

”Începând cu data prezentei, ca urmare a încălcării deciziei Biroului Executiv al PNL, privind neparticiparea membrilor PNL la emisiunea domnului Mihai Gâdea de la Antena 3, precum şi a poziţiilor exprimate în cadrul emisiunilor difuzate la Antena 3 din datele de 12 şi 19 noiembrie 2019, se sancţionează domnul Bogdan Jelea cu excluderea din partid”.

Bogdan Jelea este unul dintre cei mai vechi membri ai PNL din Bucureşti. Vă reamintim că această ocazie că decizia ca liberalii să nu mai paarticipe la emisiunile lui Mihai Gâdea a fost luată chiar după ce purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost dat afară din studio de moderatorul emisiunii. La vremea aceea, Gâdea se enervase când Dancă i-ar fi reproșat că manipulează telespectatorii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI