Ce face și cum arată soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3. Imagine rară cu cei doi

Ce face și cum arată soția lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3. Imagine rară cu cei doi
Ce face și cum arată soția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea este directorul Antena 3 și unul dintre cei mai apreciați jurnaliști de către telespectatorii postului de televiziune. El a preferat să fie foarte discret când a venit vorba despre viața personală, astfel că nu s-au aflat foarte multe lucruri despre familia lui. Prezentatorul TV este căsătorit cu Agatha Kundri.

Ce face și cum arată soția lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea și soția lui, Agatha Kundri, au fost văzuți de foarte puține ori împreună. Chiar dacă prezentatorul TV nu prea a vorbit de-a lungul timpului despre familia lui, câteva detalii tot s-au aflat. Agatha este pasionată de triatlon, o competiție sportivă în cadrul căreia se practică înotul, atletismul și ciclismul. Mihai Gâdea și Agatha Kundri au împreună o fetiță, pe Maisha Karina.

Soția lui Mihai Gâdea este de profesie sociolog și lucrează la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa, Memete Naomi. Potrivit unor surse, această afacere nu a fost tot timpul profitabilă, ci a făcut profit abia în anul 2016, când a înregistrat un profit de 32.317 de lei, cu o cifră de afaceri de 430.499 de lei.

Agatha Kundri la triatlon
Agatha Kundri la triatlon

Mihai Gâdea este un realizator de programe de televiziune din România. Începând cu data de 14 mai 2010 este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena. Este moderatorul emisiunii Sinteza zilei, unde în trecut îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu.

În 1999 a devenit doctorand în istorie, Institutul de studii istorice Nicolae Iorg”, cu lucrarea Ionel Brătianu și epoca sa. A absolvit Facultatea de Teologie Adventistă în anul 2000. Între anii 2002–2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între 2004–2005 a realizat programe tv la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI