Mihai Gâdea a răbufnit în direct la Antena 3: ‘Gata, mă duc după ea’. Reacția lui Mircea Badea

Mihai Gâdea a răbufnit în direct la Antena 3: ‘Gata, mă duc după ea’. Reacția lui Mircea Badea
Mihai Gâdea a răbufnit în direct la Antena 3: ‘Gata, mă duc după ea’. Reacția lui Mircea Badea

Mihai Gâdea a fost revoltat de imaginile cu violențele la care fusese supusă o fată de 12 ani. Acestea au apărut zilele acestea în spațiul public, reacțiile fiind din cele mai dure. Printre cele mai virulente voci s-a numărat și cea a lui Mircea Badea.

Mihai Gâdea a răbufnit în direct la Antena 3

În cadrul ediției de duminică seara, ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea l-a avut ca invitat pe colegul de trust, Mircea Badea. Subiectul principal de dezbatere a fost cazul fetiței de 12 ani din Târgu Jiu. Reamintim că micuța a fost bătută cu bestialitate de un grup de fete de 13, respectiv 14 ani. Imaginile cu acest moment au fost publicate pe rețelele de socializare, iar scandalul devenind subiect la toate posturile TV.

”N-am văzut niciun comunicat din partea autorităților despre victimă. De fata aia se ocupă totuși cineva? O avea ce să mănânce? Nu pare că are părinți care o iubesc foarte tare. Știți care este singura chestie nasoală care li s-ar putea întâmpla unor astfel de agresori descreierați? Să dea peste un copil cu părinți care îl iubesc. Atunci se pot întâmpla alte lucruri… În România nu-s foarte ușor de găsit copii cu părinți care îi iubesc”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Mihai Gâdea a răbufnit în direct la Antena 3: ‘Gata, mă duc după ea’. Reacția lui Mircea Badea
Reacție dură a celor doi moderatori în cazul Târgu Jiu

Reacțiile pe marginea acestui subiect au stârnit comentarii din cele mai virulente. Inclusiv Mihai Gâdea a avut reacții dure, încă de la momentul publicării imaginilor. În ediția de dumincă, Gâdea a avut o reacție neașteptată, dar și o atenționare către cei implicați în scandal:

”Eu m-aș urca în mașină până la Târgu Jiu. Copilul ăsta, dacă nu are mamă, dacă a lăsat-o și a plecat în Italia, măcar să ne aibă pe noi. Dacă se mai ia cineva de ea să știe că ne are pe noi.”, a declarat moderatorul în timpul emisiunii.

Mihai Gâdea și Mircea Badea promit să o ajute pe tânăra de 12 ani din Târgu Jiu

Fenomenul de bullying în România a ajuns la cote alarmante, iar cazul fetiței de 12 ani din Târgu Jiu este o nouă dovadă. Cei doi moderatori TV, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei” de duminică, au promis că vor încerca să o ajute pe micuță. Problema este, conform declarațiilor lui Mircea Badea, că autoritățile ar fi trebuit să se implice în acest caz, nu doar societatea civilă.

”Da, pentru că noi suntem niște băieți care rezolvăm destul de bine tot felul de lucruri. Eu pot să o ajut financiar, dar fata are nevoie, în primul rând, de ajutor specializat din partea medicilor după o astfel de traumă, sprijin pe care nu se grăbește nimeni să îl ofere.”, a declarat Badea.