Mircea Badea și-a ieșit din minți. Ce pedeapsă îi promite bătăușei de la Târgu Jiu: „Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva”

Mircea Badea și-a ieșit din minți. Ce pedeapsă îi promite bătăușei de la Târgu Jiu: „Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva”
Mircea Badea și-a ieșit din minți. Ce pedeapsă îi promite bătăușei de la Târgu Jiu și familiei acesteia "Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva"

Cazul violențelor de la Târgu Jiu a oripilat o țară întreagă, motiv pentru care mai multe persoane, cunoscute sau nu, au luat atitudine. Una dintre acestea este chiar Mircea Badea, un om de televiziune care spune lucrurilor pe nume în orice situație.

Bătăușa și familia sunt trimise la psihiatrie

În multe situații, Mircea Badea s-a dovedit a fi împotriva trendului, el dezaprobând multe păreri publice. De această dată, situația este diferită. Prezentatorul a apărut ieri, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 3, mai furios și mai croit pe răzbunare ca niciodată.

În urmă cu trei zile a apărut pe rețelele de socializare un material video în care trei adolescente umileau o tânără de 13 ani, bătând-o, și adresându-i injurii. Cazul a fost preluat de poliție, demarându-se mai multe anchete. Una dintre agresoare, o tânără de 14 ani a fost reținută de autorități timp de 24 de ore.

Mircea Badea și-a ieșit din minți. Ce pedeapsă îi promite bătăușei de la Târgu Jiu
Mircea Badea și-a ieșit din minți. Ce pedeapsă îi promite bătăușei de la Târgu Jiu

Ulterior, tatăl fetei a ieșit în fața presei, arătându-se indignat pentru nedreptatea care i s-a făcut fiicei sale atunci când a fost închisă și audiată timp de șase ore, fiind astfel supusă unei traume psihice.

În urma întregului scandal, Mircea Badea a răbufnit. Prezentatorul a săpat adânc pentru a afla mai multe despre agresoare și familia acesteia, iar acum le promite că vor ajunge închiși la Psihiatrie.

“Văd că pe făptura asta de 14 ani grav dereglată și pe familia ei nu-i bagă nimeni în Spitalul de Psihiatrie, acolo unde îi este locul pentru a fi examinată pentru că e clar că are o problemă gravă”, a declarat Mircea Badea, miercuri seară la Antena3.

“Ea în acest moment este în libertate, este foarte greșit”

În urma unei postări agresive pe Facebook, Mircea Badea a fost înștiințat că familia fetei se simte amenințată, lucru care prezentatorului i se pare normal și firesc.

“Avocatul familiei descreieratei de 14 ani, pentru că niciun om normal indiferent de vârstă nu are cum să facă așa ceva, are niște probleme psihice grave și ar trebui investigată medical, îmi transmite că familia aceasta de bizari, ca să nu le spun altfel, se simte amenințată de ce am postat eu pe Facebook. Asta e o veste bună. E bine că se simte amenințată, e un gest de normalitate”, a spus acesta ieri seară.

Mircea Badea se arată revoltat de faptul că fata și familia acesteia se află în libertate, deoarece locul lor este într-un spital de Psihiatrie, ca urmare a faptelor și a declarațiilor ulterioare făcute de tatăl agresoarei.

„Această făptură de 14 ani, ea nu mai e chiar un copil că la 14 ani ai buletin, să faci așa ceva înseamnă că ai niște probleme foarte grave cu căpuțul și cu interiorul foarte grave. Ea în acest moment este în libertate, este foarte greșit. Familia este în libertate, este foarte greșit.

Văzând declarațiile tatălui după ce a făcut fata îți dai seama de fapt e o mare problemă acolo. La noi în România s-au internat cu forța oameni care nu au avut altă culpă decât că sunt bolnavi de COVID și au fost internați cu forța, deși erau oameni de bună credință care s-ar fi dus acasă la ei și s-ar fi izolat.

Dacă tot s-au internat cu forța oameni de COVID trebuie internați cu forța și ăștia care fac astfel de lucruri după părerea mea mult mai grave decât COVID”, a adăugat Badea, potrivit antena3.ro.

Unde lucrează mama bătăușei

Unul dintre cele mai revoltătoare detalii este acela că mama adolescentei care a umilit copila de 13 ani lucrează la Protecția Copilului, lucru neacceptat de prezentator. Acesta dă asigurări că se va ocupa personal de această situație, dacă va afla că femeia va continua să lucreze în acea instituție.

”Dacă aia mai lucrează mâine la Protecția Copilului va fi Revoluție în România, vă promit eu. Nu există limită la ceea ce aș putea să fac în materie de așa ceva.

Tatăl lucrează la Rovinari. (…) A zis că a fost foarte ocupat la serviciu. Păi dacă a fost atât de ocupat la serviciul lui de la Rovinari, atunci poate că serviciul ăsta uite la ce duce. De aia el trebuie să zboare. Dacă nu zboară ăsta până mâine de la Rovinari…atunci bine”, a declarat amenințător prezentatorul de la “În gura presei”.